i love usa
New member
מה סרטים שראיתי בחמישי ושישי
ביום חמישי אחרי שאמא שלי הלכה לישון ואח שלי נסע לחברים וישן אצלהם ניצלתי את השקט הכפי שבבית ששנים לא ראיתי והחלטתי לראות כמה סרטים,אז בסביבות 1 בלילה +- התחלתי לראות את יעד סופי 1 ומיד אחריו את 2 סרטים מצויינים(לא שפעם ראשונה שאני רואה אותם אבל עדין כיף לראות שוב
) בסביבות 4 סיימתי והלכתי לישון. למחרת(יום שישי) גילתי שאחי גם היום יושן אצל חברים אז שוב פעם ניצלתי את ההזדמנות לראות עוד שני סרטים אחרי שאימי תלך לישון וראיתי את ליל המכסות 20 שנה אחרי ומיד אחריו את סיוט בחדר המורים ליל המסכות האמת מאוד התאכזבתי כי לא היה הרבה אקשן כאילו מייקל מירס חזר עשה כמה רציחות ומיד נגמר הסרט לא היה יותר מידי יש כמה קטעים מקפיצים אומנם הסרט עצמו לא ממש מפחיד אבל עדין שווה לראות את הסידרה של ליל המסכות אני אישית מתה מתה לראות את ליל המסכות הראשון ואת השני בקיצור את כול הסידרה של ליל המסכת. סיוט בחדר המורים לא מפחיד אבל עלילה נחמדה לצערי היום אחי חוזר והלילות הכפיים של לראות סרטי אימה לבד ובשקט נגמרו (בעצם כרגע כלום עוד לא סגור אולי הוא לא יגיע גם היום ואז אני יסיים לראות את הניצוץ ואחרי אני יראה את הסרט המכונאי(ניראה לי ככה ניקרא)ניראה עוד איזה סרטים יש לי כאן) אגב איך קיוב זירו?(יש לי אותו ואני רוצה לראות)
ביום חמישי אחרי שאמא שלי הלכה לישון ואח שלי נסע לחברים וישן אצלהם ניצלתי את השקט הכפי שבבית ששנים לא ראיתי והחלטתי לראות כמה סרטים,אז בסביבות 1 בלילה +- התחלתי לראות את יעד סופי 1 ומיד אחריו את 2 סרטים מצויינים(לא שפעם ראשונה שאני רואה אותם אבל עדין כיף לראות שוב