מה סרט הברטון האהוב עליכם?

S H I F T Y

New member
מה סרט הברטון האהוב עליכם?

טוב, אז יכול להיות שכבר היה נושא כזה, אבל לא ראיתי אחד בעמודים הקרובים ובטוח לא היה כזה מאז שאני פה
וגם ככה אין הרבה אשכולות חדשים אז בטח לא יהיה לכם אכפת אם אני אשאל שוב.. אז- מה הפייבוריט שלכם? הסרט של טים שאתם אוהבים יותר מהשאר? הסרט, שאם היו אומרים לכם שהולכים למחוק את כל הסרטים האחרים ואתם צריכים לבחור רק אחד שישאר בעולם, אז זה היה הסרט שתבחרו בו? ומה הדמות האהובה עליכם בסרט הזה? ובכלל, אם תסבירו למה הדווקא הסרט הזה והדמות הזו ותביאו איזה תמונה או שניים זה לא יזיק
[ואם ג'וני דפ מופיע בתמונה הזאת אז מה טוב.]

giladwin

New member
אז ככה :)

זאת הייתה החלטה קשה מאוד, כמו בחירתה של סופי...חחחח אני מאוד אוהב את המספריים של אדוארד, זה סיפור נוגע ללב אבל גם את הסיוט שלפני חג המולד. הסיבה שאני אבחר בסיוט היא שזה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתי ותמיד תהיה לו פינה חמה בליבי חח. כמובן שהדמות האהובה עלי שם זה ג'ק סקלינגטון,אין צורך להסביר :) התמונה - זה מחזיק המפתחות שלי מאוטאקו ז"ל.

blackwish

New member
מתלבטת בין שלושה שדי שונים

סיפורי דגים, המספריים של אדרוארד, ביטלג'וס, את ביטלג'וס ראיתי כשהיתי בב"ס יסודי, זה הברטון הראשון שלי אז יש לי סינטמנטים מיוחדים עליו. המספריים.. כל פעם שאני רואה את הסרט אני מרגישה כאב לצד משהו קסום, הוא משאיר תחושה כזו. סיפורי דגים פשוט מקסים וצבעוני וגם מלא קסם.. קשה לי לבחור אחד מהם. לגבי הדמיות- אני מניחה שאדרוארד הדמות שאני הכי מתחברת עליה.

tali44

New member
מתלבטת בין שני סרטים [מאד שונים למען האמת]

"צ'ארלי בממלכת השוקולד" - סרט ילדים תמים. ו"סוויני טוד" - Horror Film, או במלים עדינות "דרמה מוזיקלית
. אבל יש כמה דברים דומים בהם - שניהם ציניים מאד, ואני חולה על ציניות. - בצ'ארלי בכלל לא איכפת לווילי וונקה מהילדים, יש כל מני בדיחות לא מובנות כל כך (כמו שהסצנה הראשונה של ווילי וונקה העלתה המון סימני שאלה בצפיה הראשונה
, או כל מני דברים מאד מוזרים. - ובסוויני טוד תאמינו לי שלא חסר ציניות - שהם הורגים מלא אנשים ולא שמים לב, הפנטזיות של גב' לאבט, ההתנהגות האדישה להפחיד של סוויני טוד ותושבי העיירה. וגם... בשניהם יש שירים, ואני חולה על הפסקולים שלהם?
וגם במקרה בשני הסרטים האלה משחק ג'וני דפ.
שבסרטים האלה הם התפקידים היותר מגוונים, המוזרים והטובים שלו. ואני מאד אהבתי את העלילה בסרטים, עם המון שנינות וכל מני כאלה. אבל נראה לי שאני סתם מנפחת לכם את הראש כי לא חסרים לטים סרטים שהוא מציג את החברה בצורה לקויה, ומוזרה. ובקיצור, על צ'ארלי אני מטורפת בגלל הקור והציניות שם, וזה סרט קליל עם הרבה משפטי מחץ. מה שכן, סוויני טוד הוא סרט שמלווה אותך כמה שעות לאחר שהסרט נגמר, ויש המון על מה לחשוב אחרי הסרט הזה ועולות המון שאלות בראש. זה סרט עוצמתי ומדהים לדעתי ומהבחינה הזו הוא לוקח!
אבל אני עדיין לא יודעת להגיד תשובה נחרצת, כי תמיד שאני רואה את "צ'ארלי" עולה בי חיוך מוזר כזה שלא יוצא ממני הרבה זמן...

אני חושבת

שהבחירה שלי היא "סיפורי דגים". כל הסרטים של ברטון הם על גבול השלמות. אבל כשלוקחים אותו ומצמידים אותו ליואן מק'גרגור, שהוא ב-מ-ק-ר-ה, גם השחקן האהוב עליי, אי אפשר לקבל משהו שהוא פחות ממדהים. אני משוחדת, נכון, אבל מעט מאוד פעמים נתקלתי בשילוב כ"כ מוצלח. אמן כן ירבו!

S H I F T Y

New member
טוב, אז אצלי הזוכה הוא המספריים של אדוארד :)

זה הסרט הראשון שראיתי של טים וגם של ג'וני דפ. למה דווקא הסרט הזה? כי חוץ מזה שהפסקול מקסים בעיניי, הסרט ממש נגע בי. ממש. ג'וני דפ היה מדהים בתור אדוארד. אחרי שהוא יסתיים הייתי עצובה איזה שבועיים וזה לא יצא לי מהראש. כל כך רציתי לבכות בשביל אדוארד.. הוא היה כזה תמים ומסכן שאנשים ניצלו אותו, ובסופו של דבר הוא נשאר בודד. לנצח.
טוב, אני חושבת שזה ברור מי הדמות האהובה עלי מהסרט הזה. הוספתי תמונה כדי שיהיה נחמד ->

בטטהמן

New member
הסיוט

עד היום אני לא מפסיק לזמזם את השירים בכל פעם שמישהו מזכיר אותו. למקום השני והשלישי הגיעו ביטלג'וס והמספריים בהתאמה. לגבי הדמות... התלבטות קשה בין ביטלג'וס לאדוארד. קרב קשה בין הגיבור הברטוני הישן מייקל קיטון (ביטלג'וס, בטמן) לבין הגיבור החדש (בערך כל שאר הסרטים). אההה, בעצם יש גם את ווילי וונקה. קשה לבחור, אוף איתכם

theEscapist

New member
הסרט האהוב עלי הוא המספריים של אדוארד.

אין בכלל תחרות. אז נכון שזה ממש לא הסרט שהכי כיף לי לראות (להפך, ראיתי אותו פעמיים וכל פעם יצאתי מדוכאת לחלוטין) אבל הוא סרט יפהפה, חכם, רגיש ומקסים, והוא תמיד נוגע בי, אישית ובכלל. אני גם חושבת שמעבר לסיפור עצמו (שהוא גאוני), הדרך שבה הסיפור בנוי- מבחינה ויזואלית- היא מדהימה. הסרט הזה פשוט יפה. גם הניגודים שבו מודגשים ע"י הנופים והמראות בסרט, ובכלל- טים ברטון פשוט טוב בלצלם הרבה תמונות יפות שמתחברות לסרט אחד. הדמות האהובה עלי, באופן לא מפתיע, הוא אדוארד. חשבתי בפעם הראשונה שראיתי אותו שיש כמה דמויות שיוצאות יחסית "טוב", מבחינת זה שהן לא עושות דברים "פוגעים" או "מכוערים" באופן מובהק, וכאלה. ראיתי את הסרט פעם שנייה וגיליתי שטעיתי. גם הדמויות הכי מקסימות עושות משהו לא בסדר. כמו כולנו- הן אנושיות לחלוטין- אבל כשמסתכלים טוב רואים שכולנו לא בסדר, אבל באופן הכי בסדר שאפשר. אדוארד מייצג, באיזשהו מקום, את התמימות המוחלטת. התמימות שהיא פשוט לא-אנושית. וחוצמזה הוא פשוט נוגע ללב.

למעלה