מה עבר על השיער של אלכס? כנסו לכאן היסטורית השיער של אלכס בקצרה! גדול!
W WickeDevil New member 22/11/02 #1 מה עבר על השיער של אלכס? ../images/Emo60.gif כנסו לכאן היסטורית השיער של אלכס בקצרה! גדול!
M mayjen New member 22/11/02 #4 דרור../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אתה ממי!
W WickeDevil New member 23/11/02 #7 מה? את סתם! ../images/Emo60.gif יום ראשון ברבנות אני מתחתן עם מעין!
Q Queen of darkneeS New member 23/11/02 #8 אנחנו ממש צריכים ללכת ל...../images/Emo15.gif ליעוץ נישואין ההוא...
T TCgirl New member 23/11/02 #10 מה קרה? ../images/Emo187.gif איזה שיער? איזה נעליים? אתה מדבר על ההודעה של דרור?
M mayjen New member 23/11/02 #12 אתם חייבים לשמוע משהו...../images/Emo13.gif הייתי עכשיו במסיבה טובה!!!!!! וראיתי שם מישהו שדי הזכיר את אלכס בשיער ובלבוש וזהו אני זזה לישון יום טוב
אתם חייבים לשמוע משהו...../images/Emo13.gif הייתי עכשיו במסיבה טובה!!!!!! וראיתי שם מישהו שדי הזכיר את אלכס בשיער ובלבוש וזהו אני זזה לישון יום טוב
M MolsBolsRules New member 23/11/02 #14 כן כן בטח שבא לבקר אותי LOL אמאלה איזה כוסון! חם לי אני צריכה אויר!
W WickeDevil New member 23/11/02 #15 פפפפפפווווווווו פפפפפפפו ../images/Emo60.gif דרור נושף אוויר על ´פעתוש
M MolsBolsRules New member 23/11/02 #16 חחחחחחחחחחחח לא הספיק יפעת היתעלפה אבל אני שמחה לבשר שהיא חזרה ואז בטיפשותה ניכנסה לעוד אתר של אלכס והיתעלפה שוב
חחחחחחחחחחחח לא הספיק יפעת היתעלפה אבל אני שמחה לבשר שהיא חזרה ואז בטיפשותה ניכנסה לעוד אתר של אלכס והיתעלפה שוב
W WickeDevil New member 23/11/02 #17 ´פעתוש ´פעתוש.... ../images/Emo60.gif אם אני אראה לך תמונה שלי את תתעלפי ולא תקומי יותר...... (ולקשי הקליטה: אני לא יפה!)
´פעתוש ´פעתוש.... ../images/Emo60.gif אם אני אראה לך תמונה שלי את תתעלפי ולא תקומי יותר...... (ולקשי הקליטה: אני לא יפה!)
M MolsBolsRules New member 23/11/02 #18 lmaoooooooooooo *על הריצפה* והייתי באמצע הביס אז בכלל אני עוד שניה מצה LOLOL
W WickeDevil New member 23/11/02 #19 על הרצפהההההה ../images/Emo60.gif עללללל הררררררצפההההההההההההההה או או או או או או או או על הרצפהההההההההה
על הרצפהההההה ../images/Emo60.gif עללללל הררררררצפההההההההההההההה או או או או או או או או על הרצפהההההההההה