מה עדין לא סימתם לנקות לפסח

hellooo

i have to buy stikers to my computer so i can write in hebrew we had a BIKORET ant soon i will write all about it

זה באמת מוזר לראות אותך...

כותבת בעברית אנגלית לדעתי, אנשים עדיין לא התאוששו מהמצות, אולי כבד להם לקום למחשב???

טאניוש

New member
אני אכתוב על ביקורת מהבית

שוב יצאתי מודאגת. טוב, לא חדש, אני תמיד מודאגת...

טאניוש

New member
../images/Emo26.gif ביקורת בהדסה

הפעם לא היה פרופ'פורת, היה דר'למדן (רופא חדש בהדסה). הוא הראה לנו מה עדיין לא בסדר ברגל (כף רגל כאילו "עגולה") ואמר שבשלב זה צריך לחכות לראות איך מתקדם התיקון, ולא צריך בשלב זה לא גבס ולא ניתוח
. רק שמעתי מילה "ניתוח"- כמעט התעלפתי. הוא ניסה להרגיע, אמר שהרגל נראית בסדר לשלב זה של הטיפול ושיש 10% של ילדים שצריכים לעבור ניתוח להעברת גיד בגיל 3-4. ביקשתי ממנו שיסתכל גם על הרגל השניה כי לדעתי הן נראות אותו דבר, הוא בדק ובאמת ראה שיש אותו דבר ברגל השניה ("מעניין..."), אבל התנועה שלה יותר קלה. יצאתי מבולבלת מאד, אפילו לא יודעת לנסח שאלה, פשוט לא מבינה מה בסדר ומה לא. אני מניחה שפרופ'פורת היה אומר "הכל בסדר" בלי הסברים, ואולי הייתי מעדיפה את זה.לפמעים אני לא רוצה לדעת... בערך ככה הרגשתי אחרי סקירה שבה התגלה קלאב פוט- זה לא שינה לי כלום, רק הוסיף פחדים ודאגות. אנחנו מקפידים מאד על נעליים, בלי שום הנחות וויתורים, אני בודקת אלף פעם שהרגל יושבת טוב, מה עוד אפשר לעשות? רק לקוות לטוב...

טאניוש

New member
אם אני מסתכלת על כף רגל

החלק החיצוני כאילו "עגול". קשה להסביר, אולי אצלם ואשים תמונה מחר-מחרותיים.

ilana k

New member
היי טאניוש...

אני חושבת שכדאי שתפסיקי לדאוג כל כך. (כמובן עם את סומכת על הרופאים המטפלים). גם לי לפעמים נראה שמשהו לא בסדר ברגל, למשל בזמנו "החופשי" ליאור מפנה את הרגל כלפי פנים. זה נראה לי קצת מדאיג, אבל מצד שני אני ממש סומכת על ד"ר בור, אז אני מנסה לא לדאוג. בהצלחה... ובאמת, באמת, אל תדאגי, יהיה הכל בסדר.

למעלה