מה עדיף - אליפטיקל עם ידיות סקי או ללא ???

דה11

New member
מה עדיף - אליפטיקל עם ידיות סקי או ללא ???

שלום לכולם, אני עומד לרכוש אליפטיקל מקצועי לחדר כושר בביתי. אני בן 51 וכך גם אשתי. המכשיר מיועד לשנינו. אני מתלבט האם לרכוש אליפטיקל בעל ידיות סקי או ללא ידיות. כמו כן, הייתי שמח לקבל חווד האם רמפה העולה ויורדת חשובה יותר מידיות הסקי מאחר ולא ניתן לקבל במכשיר זה את שניהם. מכשיר ללא ידיות יש בו רמפה משתנה ומכשיר עם ידיות הרמפה קבועה. אשמח לשמוע דעתכם. בברכה ותודה,, דודו

johnniewalker20

New member
עדיף שתתן קישור או תמונה

של החברה והדגם של המכשיר כדי לקבל חוות דעת.

johnniewalker20

New member
נשמע טוב

אני הייתי הולך על הדגם עם הרמפה המתכווננת. לא רואה ממש צורך בידיות באליפטיקלים. אפשר לשאול כמה עולה התענוג?

דה11

New member
תודה על התשובה

באופן כללי אנחנו לא מנצלים את כל הפונקציונאליות של מכשירים שאנחנו רוכשים. האם הרמפה אינה עודף מהבחינה הזו? האם לא חשוב לשמור גם את האופציה לידיות? חברת יוניספורט נציגה של PRECOR וישמחו לתת לך מחיר. זה מוצר יקר מאוד אך גם מאוד איכותי. דרך אגב זה המותג שחלק מהרשתות הגדולות של מכוני הכושר משתמשים בו. אודה על תשובתך

ידיות מול רמפה

שלום לך, למיטב ידיעתי לפריקור יש גם דגם הכולל רמפה מתכוונת וגם ידיות. בכל מקרה לשאלתך רמפה מול ידיות, מסכים עם "ג'וני ההולך" כי הרמפה המתכוונת עדיפוית על הידיות. בגדול, מטרת הידיות היא לעלות דופק ודופק ניתן לעלות גם בשינוי מהירות וגם בשינוי התנגדות, מנגד חשוב לזכור כי יכולת שינוי הרמפה (שזה היחודיות של פריקור) עשוי להפחית עומסים על מפרקי הרגליים מה שעשוי בעתיד להפחית סיכון פציעות.

דה11

New member
ידיות מול רמפה

תודה על התשובה המקיפה. עזרת לי לקבל החלטה. בברכת חג פסח שמח, דודו

למעלה