מה עדיף יותר אימיול או קאזה?

מה עדיף יותר אימיול או קאזה?

מה עדיף יותר להוריד שירים באקזה או באימיול?

אני כמו יאצוק...

נא להוריד רק שירים שלא יצאו בדיסק כי זה מרושש את הארטיסטס וזה מביא המון וירוסים אז לוותר...

GreeNevo

New member
באמת צריך עזרה שקשורה בכך..

גם הורדתי קאזה וגם הורדתי אימיול , והתוכנה פשוט לא מתחברת לי...מה לעשות ?

walk alone

New member
אימיול יותר טוב

ולכל מי שאומר עדיף לא להוריד בכלל זה לא נכון כי ככה מכירים להקות חדשות (לפחות אני) אני לא אלך לקנות דיסק של להקה שבחיים לא שמעתי עליה או איזה המלצה באיזשהו מקום אם אוריד כמה שירים ואשמע את הסגנון אקנה

GrEeNgIrL3

New member
אף אחד מהם...

יש תוכמה יותר טובה שקוראים לה DC אבל אם זה בין אימיול לקאזה אז אימיול עדיף.. למרות שקאזה יותר מהיר .. אבל יש בו מלא וירוסים..

GrEeNgIrL3

New member
אף אחד מהם

יש תוכנה יותר טובה שקוראים לה DC אבל אם זה בין אימיול לקאזה אז עדיף אימיול למרות שקאזה יותר מהיר.. אבל יש שם מלא וירוסים

sapirush1

New member
מצטרפת לשאלה

וגם מזה הDC הזה? אימיול יותר טוב כי בקאזה באמת יש יותר וירוסים ומה לעשות שלא לכולם יש כסף לקנות את כל הדיסקים של הלהקות שהם אוהבים אז מורידים ורק להקות שאני ממש אוהבת אני קונה למרות שההורים שלי בעד שאני יוריד ולא יקנה אבל מעכשיו התחלתי להכריח אותם כל כמה זמן להביא לי כסף לקנות דיסקים מקוריים
ושבוע הבא אני קונה את הדיסק של דה יוסד!

הו ערכתי חיפוש קצרצר.

בעברית זה soulseek וישראלי אחד בנה את התוכנה או משו. הורדתי את התוכנה אבל לא הבנתי כלום, זה מסובך מידי בשבילי חח. אז מחקתי, בלע. וגמאני מתחילת החופש קניתי 12 דיסקים ויש לי עוד מלא בתיכנון. העהעהעהעהעעהעהע אני אמשיך ככה עד שלא ישארו דיסקים בחניות! אהאה! נימ.. טוב. :)

למעלה