מה שעדיף זה שרימפס ללא קליפה ולא מבושל. ללא הקליפה (שריון) כי יותר קל להשחיל על הקרס, וללא בישול כי למה צריך לבשל אותו? אלא אם כן אתה רוצה לאכול את זה ואז אני מעדיף ללא שריון אבל מטוגן.... שבת שלום.
בעקרון זה תלוי על איזה דגים אתה הולך כמובן שדג קטן לא ילך על פתיון גדול עם קליפה ולכן אני מעדיף לדוג עם גמברי קטן בלי להוריד את הקליפה דרך אגב לילה אחד הלכתי לדוג במכמורת ושכחתי להפשיר את הגמברי אז הפשרתי אותו במיקרו והוא התבשל לגמרי אז לא הייתה לי ברירה להשאיר אותו עם הקליפה כי אחרת הוא מתפורר בזריקה הראשונה הוצאתי סרגוס פיג´מה של קילו ומאז אני לא מקלף את הגמברי