גבינת קרש ../images/Emo3.gif לחשוב שבתחילת
שנות השישים היתה גבינת קרש שיא האנינות... רכה, מבריקה ועסיסית - והעיקר לא חמוצה ! איך שנאתי את הגבינה עם הפרה - שתמיד היתה חמוצה! כל מוצרי החלב של אז הסתכמו בלבן, לבניה, שמנת וגבינה לבנה. מי שהגיע לשוק לוינסקי התפנק גם גבינה בולגרית וקשקבל טורקי. והיום...אני נעמדת בהלם אלם מול ההיצע המדהים מבקררי המרכולים. נ.ב. מישהו זוכר את הימים בהם החלבנים עברו בין הבתים עם כדי חלב? אני חושבת שרק בסוף שנות החמישים התחילו לשווק את החלב בבקבוקים עם פקק מכסף.. מתחת לפקק היתה שיכבה טעימה של שמנת. היו ימים....