מה עדיף לבן או לבניה? או סתם

magy

New member
תותים ../images/Emo18.gif

ועוד יותר עדיף עם קצפת ו ה ר ב ה ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כולסטרול

ענבר.

New member
הנהלה

מישהו מיידע אותם שם למעלה שיש בעיה עם האקספלורר? לא הולך תפוז עם האקס...

magy

New member
שלחתי את השאלות והתלונות

מחכה לתגובתם......גם אני מלאה בעיות .........גם הם כתבו שם על בעיות... אפילו תגובה, היא דבר מסובך....... היום במיוחד...... מופיעות כל מיני כיתוביות על באגים...... אם קבלת תשובה מהם....כלשהיא.........איידע אותכם מידדדדדדדדדדדדדדד

magy

New member
כן, יש כרגע בעיות לכולם

נחכה לראות מה תגיד על זה מנהלת הפורומים.... בתיבת המחוקים מצאתי גם הודעות שלא אני מחקתי. פניתי בשאלה אל מנהלת הפורמים כדי לוודא מי מחק אותן...ולמה.......מחכה לתשובה.... פנטי.. מחקתי את ההודעה שהצבעת עליה, בנושא עשיית כסף וכו... אין טעם בהודעות עיסקיות פה.. אחת מהן נמחקה על ידי מנהלת הפורומים מבלי שידעתי...אבל מאחר והיית משורשרת....גם את נעלמת ביחד איתה......כך זה במחיקה......... שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

גל-עמית

New member
זה - נכון........ויש יותר אבל.....

זה לא הפורום המתאים לתגובה בנושא זה.....מגי תכעס.....
......

גבינת קרש ../images/Emo3.gif לחשוב שבתחילת

שנות השישים היתה גבינת קרש שיא האנינות... רכה, מבריקה ועסיסית - והעיקר לא חמוצה ! איך שנאתי את הגבינה עם הפרה - שתמיד היתה חמוצה! כל מוצרי החלב של אז הסתכמו בלבן, לבניה, שמנת וגבינה לבנה. מי שהגיע לשוק לוינסקי התפנק גם גבינה בולגרית וקשקבל טורקי. והיום...אני נעמדת בהלם אלם מול ההיצע המדהים מבקררי המרכולים. נ.ב. מישהו זוכר את הימים בהם החלבנים עברו בין הבתים עם כדי חלב? אני חושבת שרק בסוף שנות החמישים התחילו לשווק את החלב בבקבוקים עם פקק מכסף.. מתחת לפקק היתה שיכבה טעימה של שמנת. היו ימים....

גל-עמית

New member
מה עדיף......?

לטעמי - לבניה....גם גבינת קרש הייתה משהו טעים מאד.... נכון שאז היו דברים טעימים אבל אי אפשר להשוות עם מה שקורה היום על המדפים..... בקשר ללבנייה - אני הייתי אשף בלנקות את הגביע מזכוכית כמעט לחלוטין. הייתי מגלגל את הגביע על הכפית הארוכה.... כל השכנות היו מראות לילדים שלהם - איך "גומרים" עד הסוף..... בקשר לשמן דג - זה היה במקום האנטיביוטיקה של היום....טעם מגעיל ששתו אותו עם לימון או עם פלח תפוז..... אני הייתי מרוויח כסף בזכותו. איך? או....כמי שלא נגעל מכלום (כבר מאז...) לא תאמינו אבל לא הייתה לי בעיה לקחת "שלוק" ישר מהבקבוק... אפילו הורי לא יכלו לראות את זה....פעם אחת - אחותי התעלפה....ממש! איך שראתה אותי שותה את זה....צנחה לריצפה....

magy

New member
כלום לא מגעיל אותך ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

למעלה