מה עדיף להיות בן או בת ?

מה עדיף להיות בן או בת ? ../images/Emo4.gif

מה עדיף להיות? מנקודת מבט של אישה על שאלה זו אף אחד לא יוכל לענות, כיוון שאין משהו שחווה ויודע מה מרגיש כל צד. מה שהכי מציק לי בתור נערה זהו הצורך ביופי ואסטטיקה הכוללים איפור, שעווה, בגדים צמודים (לא נוחים), נעלי פלטפורמה ("כי זה יפה"), אהבה לשופינג ואיך אפשר לשכוח טלנובלות ("מה את לא רואה בטי המכוערת? , את לא יודעת מה את מפסידה.." ) , הייתי יכולה להוסיף לקטגוריה גם את ספירת הקלוריות והאובססיה למשקל. לעומתנו הגברים בעלי בגדים נוחים, ורחבים , נעלי ספורט אורטופדיות וטונה גי´ל מסדרים אותם לדייט וכל זה רק ב-10 דקות, העובדה שאתם אוהבים חזה גדול ומבליטים את המיניות (לפעמים בצורה ממש מוגזמת, סוטים, אנסים שכרגע אני לא יתייחס אליהם) לא מפריעה כמו הקנאה של הנשים. סטיגמות: תגידו, מי אמר לכם שאתם נוהגים יותר טוב? איזה התנהגות ברברית, צועקים מהחלון "מי נתן לך רשיון?" אם אתם לא יודעים זה "הבוחן" , כן אותו אחד שהעביר גם אתכם ! ! ! אז אולי תפסיקו כבר לשאול.....נמאס. מה לעזאזל הקטע עם הבישול? לא נולדתי טבחית וזה גם לא המקצוע שלי. כן, אני רואה ערוץ 10 אבל מי דיבר על חתונה? ודבר אחרון, מי אמר שזיינת יותר ממני? זיופים/ שקרים/בגידות : זה לא שאני מזייפת, לפעמים אני לא רוצה שתיעלב, אני לא משקרת לך, רק מתרצת בצורה יפה ואם תפסת אותי , אז לא הייתה לי דרך אחרת להסביר לך. מה שלא רציתי להזכיר אבל אני חייבת, לפעמים כשלא בא לי אני במחזור. אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)
 

wildflower!

New member
מיכלי...

אין לי כל כך מה להגיב.חוץ מ....שאת צודקת:) {טוב נו,אז אני בת.....מה ציפתם שאני אגיד?} ודבר שני... אני בטוחה שכל הבנות לא יישמחו לשמוע את זה אבל.... המורה שלי לסוציולוגיה אמרה לנו {בעקבות שנים של נסיון כמובן...} שהגברים באמת נוהגים טוב יותר מנשים... וזה לא סתם... המוח הגברי בנוי אחרת מהמוח הנשי ויש להם יותר ראייה מרחבית..{משהו כזה..} איזה חרא....אז זה נכון....בעעעעעע.. בר
 

Optimus_Prime

New member
"ברוך שלא עשני אישה"

חיחי בצחוק תרגעו ;) אבל באמת יש פסוק כזה מנקודת מבט שלי.. הממ .. זה די נכון
 

גרעאפס

New member
רציתי לציין,

הבנים לא נוהגים יותר טוב בגלל גנים משובחים. אלא בגלל האופן בו מחנכים בנים לעומת בנות. ככה שבנות, אם מפריע לכם ההבדלים בין בנות לבנים, נסו לגדל את בניכם ובנותיכם בצורה שווה, רק כך יושג שוויון.
 
גראפס למה הכוונה ?

להגיד ל"בן" שלי להוריד כביסה ול"בת שלי לתקן את המכונית? לא הבנתי ? ? ? ? ? ? ? מאוד הייתי רוצה, יש לך הצעות ? מיכל:)
 

גרעאפס

New member
התכוונתי

לחינוך מגיל מוקדם בהרבה מזה שבו מורידים כביסה או מתקנים מכוניות. אני מתכוון לגיל בו נותנים לילדים לראשונה צעצועים. במקום לתת לבן משאיות ורובוטריקים ולבנות בובות וכלי בישול מיניאטורים, לנסות משהו יותר מאוזן.
 
אם כבר אז..יש להם יותר ביטחון על

ההגה אבל "ראייה מרחבית" סתם מורה שובניסטי:) מיכל:)
 

black_magic

New member
איזה שטויות..

אני לא כזאת.. שונאת בגדים צמודייייייייייייים שונאת טלנובלות לבשל אני לא יודעת ואני משקיעה בטיפוח בסיסי..(בנים, נא לא להבהל! זה לא מה שאתם חושבים) אני חולה על כדורגל לא נבהלת מציפורן שבורה ושאלה, מה יש בערוץ 10?
 
אוהב בנות ,לא רוצה להיות אחת

בנות זה תכשיט הם עגולות עדינות רגועות יפות בניגוד גמור לגברים בגלל זה אני אוהב בנות אבל לא רוצה להיות בת
 

vampire_Girl

New member
דעתי: ../images/Emo123.gif

לדעתי זה לא קשור המין לר משנה מב המין שלך אתה או את יכולים לעשות כל מה שבראש שלכם... זו דעתי האישית לפחות... מה זה משנה מה שאחרים יחשבו ??? הכי חשוב זו הדעה האישית ולא מה שאחרים מזבלים! יכול להיות שאחד המינים נהנה יותר אבל זה בכלל לא קבוע? ומה זה משנה אולי יש בנות מזוחיסטיות שאוהבות לקבל מחזור?! למרות שלדעתי: "ברוך ה´ שעשיעני אישה"! הפלירט הבלתי פוסק ... מה יכול להיות יותר מהנה משופינג?! אוהבת ותומכת ,ערפדונת!
 
מיכלי.........

אני חושבת שבכל דבר ודבר יש את הייתרון ויש את החסרון,,, לכן אין פה עניין של העדפה... הרי חשוב לחיות את החיים שלנו בכבוד ובכייף........ ענת
 
מזל טוב על ההודעה הנבחרת../images/Emo13.gif

ההודעה שלך מיכלי זכתה כהודעה היומית הנבחרת של תפוז.... וזה מגיע לך... מה שכתבת העלה על פניי חיוך ענקי ואני בטוחה שגם לכולם... זה היה טוב
מחכה לראות עוד ועוד דברים שכתבת שלך.....ענת
 

tsveeka26

New member
מה זה חשוב גבר או אישה???

מיכל יש הרבה דברים שאמרת שאני מסכים איתך. אבל שתדעי שלדעתי גם גבר צריך להיות אסטתי. יש גברים שעושים דאווין בכביש ונוסעים בשביל להשוויץ בכדי להשיג את הנשים, אישית אינני מבין. את לא חייבת לאהוב טלנובלות אהבי מה שבא לך. יש גברים (כמוני למשל) שנמשכים לבחורה במכלול ואם זה חזה קטן או גדול מה זה משנה בכלל??? העיקר האופי והיופי. את מנסה לעשות תחרות מי זיין יותר?? יעני מה זה נותן??? אנחנו הגברים צריכים לשרת בצבא ובמילואים. בקיצור, מה זה חשוב בכלל גבר או אישה??? חשוב שתאהבי את עצמך ואת המין שלך. צביקה
 
למעלה