שניהם. ותוסיף גם דרך ארץ.חכם, משכיל, שניהם, אף אחד?
כמו המשפט: "מי שמחפש אישה יפה, חכמה ומשכילה מחפש שלוש נשים שונות".שניהם. ותוסיף גם דרך ארץ.
אני מנסה להיות שלושתן בגוף אחד.כמו המשפט: "מי שמחפש אישה יפה, חכמה ומשכילה מחפש שלוש נשים שונות".
ועדיין, שוויון מוחלט בין כל שלושת המאפיינים לעולם לא יתקיים. גם אצל האנשים המוכשרים ביותר.אני מנסה להיות שלושתן בגוף אחד.
יופי בעיני המתבונן.כמו המשפט: "מי שמחפש אישה יפה, חכמה ומשכילה מחפש שלוש נשים שונות".
לי הייתה חברה משכילה ממני וגם קצת יותר חכמה ממני. לא הפריע. הבעיה היא שהיא הייתה משוגעת וטופלה בכדורים חזקים. בקרוב היא "תצא לאור" כמחסלת צמאת דמים בספר שאני כותב.יותר חכמה ממך?
ויותר משכילה ממך?
לי עוד לא הייתה חברה, יכול להיות שאני פשוט לא מתאים למערכת יחסים. פסיכיאטרית פעם קראה לי זאב בודד....לי הייתה חברה משכילה ממני וגם קצת יותר חכמה ממני. לא הפריע. הבעיה היא שהיא הייתה משוגעת וטופלה בכדורים חזקים. בקרוב היא "תצא לאור" כמחסלת צמאת דמים בספר שאני כותב.
זה לא פשע בינלאומי. יש אנשים נשואים שהם זאב בודד, אבא שלי למשל.לי עוד לא הייתה חברה, יכול להיות שאני פשוט לא מתאים למערכת יחסים. פסיכיאטרית פעם קראה לי זאב בודד....
זאב בודד יכול לאכול פומה אבל אין לו סיכוי מול אריה... זה בדיחה כזו שאני מספר.
במה זה מתבטא?זה לא פשע בינלאומי. יש אנשים נשואים שהם זאב בודד, אבא שלי למשל.
למדתי פעם בחוג ספרות שנשים יותר יודעות מגברים להתמודד עם המוות שנוצר בגלל ההרגל ביחסי נישואין, כמו שזאבים יודעים להתמודד עם המוות ולא לפחד ממנו.זה לא פשע בינלאומי. יש אנשים נשואים שהם זאב בודד, אבא שלי למשל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.