מה עדיף לי לעשות? דחוף!

• פותח הנושא juky
  • פורסם בתאריך

juky

New member
מה עדיף לי לעשות? דחוף!

יש לי תאריך גיוס ל 25 ביולי ואני לא רוצה להתגייס לשם ועובדים על שנינוי אך בנתיים ללא הצלחה אז מה עדיף ללכת לבאקו"ם ושם לדבר עם הקצין מיון ולקוות לטוב ואם לא לסרב או שפשוט לא להגיע ולהגיע רק ב 5 באוגוסט שזה איפה שאני רוצה אבל אז אני יהיה עריק אז מה אתם אומרים מה עדיף?

Iron-Maiden

New member
עצה מועילה

חבל מאד שאתה בא בראש שלילי. מה שאני יכול לומר לך זה שמי שמוריד את הפרופיל זוכה ליחס מאד משפיל בצבא, שיהיה לך ברור... לאיזה תפקיד שלא תגיע, אם תגיע לשם עם פרופיל מונמך (וזאת לא בעיה לבדוק את זה, בכל מחשב זה מופיע, יחד עם הקב"א שלך לדוגמא, רק שזה אפילו לא נתון סודי כביכול), אני יכול להבטיח לך שיזלזלו בך וירדו עליך! בנוסף לזה אני לא מבין איך במצב הנוכחי אתה מרשה לעצמך לעשות כל מיני מניפולציות כדי שאנשים אחרים ימותו??? אין לך טיפה של רגשי אשם בזה?? הסיפורים על לא מתאים ולא זה, זה הבל הבלים, למה שאנשים אחרים ימותו למען הביטחון שלך? אתה לא שווה יותר מאף אחד אחר, ואם זכית בבריאות מספקת לחיל קרבי אז חובתך ללכת לזה בלי להטיל דופי בעניין. אתה יכול ללכת עד מחר לקציני מיון (או לצורך העניין עד שנה הבאה), אבל הסיכוי שישנו משהו איתך הוא אפס מוחלט, אז במקום להיות רכיכה תתחיל לקחת את עצמך בידיים ולהפסיק לעשות בושות למדינה שלמה עם חיילים נקבות - זה לא מוסיף כבוד לאף אחד, ובטח שלא לך (אתה עוד תלמד יפה מאד בצבא מה זה להוריד פרופיל..). ואם אתה מקווה מתכנן להיות עריק, אז אני לפחות לא יתנגד בקטע הזה, כי אחרי שיתפסו אותך יעשו לך כזה גיהנום שאתה תלמד לקח מכל ניסיונות ההתחמקות שלך. לסיום, תשכח מכל השטויות, ותתחיל להתאמן, כי בזכות אנשים שלקחו אחריות ויוזמה אתה יכול עכשיו לקרוא את ההודעה הזאת, אחרת מי יודע באיזה מחנה פליטים היית ואיזה מי ביוב היית שותה עכשיו. תחשוב על זה לפני שאתה זורק את האחריות לאנשים אחרים...

TALLOLA

New member
תגובה לIRON-MAIDEN

אתה פשוט כותב שטויות.. מי אתה חושב שאתה שתגיד לו ותסבך אותו עם אידיאולוגיית-הצבא הדימיונית שלך?? אתה אולי לפני צבא או סתם חדור ביתר מוטיבציה מיותרת ,אנשים כמוך גורמים לאנשים כמוני להיזכר למה נטשנו את המערכת הזאת.. אז עשה טובה-ותפסיק לתת עצות לאנשים שבאמת צריכים אותן- להוריד פרופיל זו לא בושה, ולשרת קרוב לבית זו ק ו מ ב י נ ה ,פריבילגיה,ולא, בשום אופן לאאאאא התרככות. לפי מה שנראה אתה לא מנסה לעזור לו. אתה סתם מתרברב על גבי ההודעה.מה זאת אומרת "אל תנסה להתחמק-כי הצבא ילמד אותך לקח"-אה?!-באיזה משטר דיקטטורי דמיוני אתה נמצא? לדעתי אם הוא רוצה להוריד פרופיל -זוהי זכותו המוחלטת ואני בטוחה שהוא לא צריך אנשים כמוך שינסו לדרוך עליו בדרך..למה מי הולך למות בשביל להגן עליו-אה?.! ואתה יודע מה-אם אתה כ"כ מאחל לו לערוק בכדי שאח"כ הוא יסתבך (שדרך אגב עדיף לו לשרוד את הכלא הצבאי ולקבל איזה תפקיד שהוא רצה) אז אני פשוט חייבת להמליץ לך על-ב די ק ת - מ צ י א ו ת אתה יכול להאמין במה שבא לך ,אבל שום דבר,שום דבר בעולם לא נותן לך זכות להתנצח ככה מעליו-ולתאר לו איזה מחנה פליטים ואיזה לא וכו... אתה חי בסרט-אתה פה לא בסדר,לדעתי אתה הרכיכה בסיפור-(אימאל´ה-כלא צבאי,ו יתפסו אותך ויעשו לך גיהנום.

amit s

New member
וואלה הייתי מיתחלף איתך

אני מיתגייס ב-5 באוגוסט ואני ממש לא רוצה את זה אני רוצה מג"ב!!! אבל גם גיבעתי יתקבל בברכה......

טל עדתו

New member
פשוט אל תתפנה מהבקו"ם ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

ותקווה לטוב...
המון בהצלחה. טל- זזה לישון סוף סוף
.

TALLOLA

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo8.gif

את כל-כך כל-כך צודקת.זוהי הדרך הנכונה ואם תתמיד בה(ולא תבהל מהאיומים הטיפשיים שלהם) אתה תוכל להשיג מה שתרצה. המון המון הצלחה....

למעלה