מה עדיף לעשות עם פוקט 10

yamenx

New member
מה עדיף לעשות עם פוקט 10

טורניר לייב, אחרי 3 שעות, אני יושב עם 8000 צ'יפס, בליינדים 300/600 מישהו מעלה מעמדה מוקדמת ל 1700 כשיש לו קרוב ל 11 אלף אני בעמדה די מאוחרת... נכנס אול אין עם ה פוקט 10 שלי... כולם פולד עד אליו... הוא כמעט זורק את היד... אבל בסוף מחליט כן להיכנס וחושף AKs הוא פוגע ב A ואני עף... השאלה... האם היה עדיף רק להשוות ולראות מה יש בפלופ ואז להחליט... או מה שעשיתי זה צעד נכון...

../images/Emo6.gif

"הוא כמעט זורק את היד" דחיפה קלה מאוד לדעתי עם זוג עשר כשהבליידים הם כאלה גבוהים... אין כ"כ מה לחשוב על זה אפילו...

Southparking

New member
../images/Emo72.gifתלוי..

מה הסטאק הממוצע של שאר השחקנים? כמה שחקנים נשארו? האם אתה כבר בכסף? איך משחק זה שמולך? בכללי הייתי אומר להשוות, כי אם מישהו יכנס איתך אחרי הדחיפה, זה או קוין פליפ או שאתה אנדרדוג 1:4. בנוסף ליריב יש סיכוי של 60 אחוז לא לפגוע בפלופ עם שני קלפים גבוהים, כך שדחיפה אחרי הפלופ תגרום לו להתקפל. וגם יש סיכוי של 31% שהפלופ כולו יצא מספרים מתחת ל10. אם היריב באמת חשב לקפל AKs, זאת הייתה דחיפה טובה

Southparking

New member
../images/Emo72.gifהתבלבלתי חשבתי שהBB זה300

כשאני רואה שהוא 600, באמת כדאי לדחוף אול אין

yamenx

New member
הייתי עוד רחוק מאוד מהכסף...

החישוב שלי היה כזה... שיש סיכוי של 30% שהוא יעשה פולד, וב 55% מה 70% שיעשה קול אני לוקח את היד... שזה נותו לי כ 67% לקחת את היד... בניגוד לזה שאם עשיתי קול ויצא קלף יותר גבוהה מ 10 בפלופ הייתי מקפל...

לשחק פוקט 10 מעמדה מאוחרת :

ברגע שאתה בפוזישן ודוחף אול אין אתה ביטלת את הפוזישן שלך. העלאה של 3BB היא לא ככ בעייתית ואפשר היה לראות פלופ ואז להחליט. אם לא נפתחים קלפים גבוהים אז אתה דוחף ואין כמעט סיכוי שתקבל השוואה מAK. אגב עם AK הרבה יותר קל להשוות מאשר עם פוקט 10. עם AK אתה מפחד רק מ2 קלפים עם פוקט 10 יש הרבה יותר קלפים בעייתיים.

FrecCo

Active member
בגלל שהוא מכסה אותך, רק משווה

ככה אני הייתי משחק את זה. זוג 10 מאוד פגיע כשמישהו עשה רייז לפנייך. ואני לא מדבר איתך רגע באחוזים, לפעמים בפוקר עדיף לא להיות צודק אלא להיות חכם. אתה רוצה להגיע לסוף הטורניר הרי. תשווה, ויהיה לך הרבה יותר קל לקחת החלטה אחרי הפלופ. אם מקצוענים יכולים לקפל קינגים לפני הפלופ אתה בהחלט יכול רק להשוות פוקט 10 ולדחוף אחרי הפלופ הנמוך, או לקפל לפלופ עם אסים קינגים וכו'. זו דעתי

Kgt1

New member
אין על מה לדבר - אזור ה-12 ביג בליינד, רייז

סטנדרטי לפי 3 מהרייז שלו יביא אותך להיות קומיטד, אז דחיפה אלמנטארית. בטורנירים שבהם בסוף כולם נהים קצרים, חייב הרבה הרבה מזל בפליפים. (בלי קשר לעובדה שבכל מקרה צריך מזל בטורנירים). אם תשחקו קצת את הטורנירים של ה90KO של פול טילט, אתם תגלו שהפוקר הוא סביר בהחלט בשעה הראשונה, מתדרדר בשעה השנייה, ובשעה השלישית זה כבר פגע וברח לכל דבר... למי שרוצה לשחק פוקר גם בפיינל טייב שישחק סופר סטאק (את הפיינל ייבל של הסופר סטאק שזכיתי בו לפני כחודש, שיחקתי כמעט 4 שעות. רק את הפיינל טייבל).

yamenx

New member
מסכים עם כל מילה...

ז"א נכון שלא הייתי ממש לחוץ באותו שלב... אבל בקרוב הייתי נאלץ כן לדחוף הכל... ולך תדע אם הייתי מקבל משהו ב 10-20 הידיים הקרובות... להוסיף לזה שיש כבר בפוט סכום לא מובטל יחסית לסטאק שלי...

למעלה