מה עדיף: לקחת חיים או החדר הסודי ?

TsLiLuSHSH

New member
מה עדיף: לקחת חיים או החדר הסודי ?

מחר אני רוצה לצאת לסרט עם ידיד שלי וז'אנר אימה הוא חביב על שנינו
ואנחנו בהתלבטות מה לראות -Taking life עם אנג'לינה ג'ולי ואיתן הוק או The Secret Room עם ג'וני דפ (שהוא שולט!
) ... העלילה של לקחת חיים נשמעת שאווה! (במיוחד הקטע של רוצח "שלובש" את האישיות של קורבנותיו...) לעומת זאת, כשקראתי את העלילה של החדר הסודי- היא נשמעת די משעממת. משעממת מאוד- למען האמת. ויצא לי לראות סרט שגם היה מבוסס על ספר של סטיבן קינג וגם שייך לז'אנר האימה- לוכד החלומות- והוא היה סרט מזעזע בצורה מדהימה. הסרט הכי דפוק (ודוחה..) שראיתי אי-פעם. הממ אולי כדי שתבינו יותר טוב את הטעם שלי ותדעו מה להמליץ לי, אציין שאהבתי למשל "אני יודע/עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון" ואת "אפקט הפרפר" (סרט מעולה!
) אבל לא אהבתי בכלל את ג"וטיקה" עם הארלי ברי.. אז מישהו ראה את אחד מהסרטים או את שניהם וידע לייעץ לי... ??
טנקס
ושיהיה לכם חג נפלא!!!

ראיתי רק את לקחת חיים

היה חמוד מאוד... יותר בסגנון של אספן העצמות, חתום בנשיקה וכל המותחנים הפסיכולוגיים האלה. שמעתי שחדר סודי גרוע.

lestatgirl

New member
אמ.... את מחפשת מתח או אימה?

ראיתי רק את חלון סודי והוא יותר מתח מאימה זה אותי ממש לא הפחיד זה לא מהסרטים שאת הולכת לשרותים בלילה עם פנס ובודקת כל פינה חשוכה פעמיים ונכנסת לסרטים שמישו רודף אחרייך (ע"ע המנסרים מטקסס 2004)זה סרט מתח רגיל את לקחת חיים עדיין לא ראיתי אבל לא נראה לי שהוא אימה נראה לי שהוא מותחן סטייל אספן העצמות אם זה תלוי בך תהני מחלון סודי אם זה תלוי בידיד תבלי בלקחת חיים

TsLiLuSHSH

New member
מתח או אימה ?

הממ לא רואה איך מפרידים ביניהם.. זה כמו שאם אני לא טועה- הסרט גוטיקה- שייך לז'אנר האימה. אבל הסרט הזה לא הפחיד אותי וסתם חיכיתי כבר שהוא ייגמר. ומותח ? הסרט לא היה ממש מותח אבל היה ממש נמתחחחחחחחחח על ה-90 דקות ומעלה שהוא רץ..

VAMPhantom

New member
חדר-סודי=סרט מתח מומלץ../images/Emo124.gif

לא לצפות לפחד בסרט הנ"ל
אך גם אסור לפספס אף שניה בו, סרט בהחלט מקסים ומיוחד במינו, בדיוק כמו כותב הספר שעל-פיו
סטיבן קינג יודע להפתיע

AsHtOn GiRl 3

New member
אמממ זה סרט מבהיל../images/Emo35.gif

אמרתם שזה לא מפחיד אני מחפשת סרט מבהיל שיש בו קטעים לא צפויים... ושאפשר לצרוח באמצע
ויש הגבלת גיל?

למעלה