מה עדיף מבחינת איכות אייפוד

boscobosco

New member
מה עדיף מבחינת איכות אייפוד

בלי קשר לגודל ומחיר או iriver h10

weird dust

New member
שני המכשירים טובים

וקצת קשה להגיד מי מהם יור איכותי. שניהם איכותיים מאוד ולרוב לא תהיה לך בעיה עם אף אחד מהם מבחינת איכות. חוץ מזה לכל אחד יש את המיגרעות ואת המעלות שלו ולפי זה צריך לבחור.

chicoes

New member
אורך סוללת האייפוד

הנה כתבה שראיתי בנענע על הסוללה.

Giodor

New member
מה שהם כותבים כאן...

זה נוגע רק ליחידות בודדות. למרות ש-2 מיליון זה נשמע הרבה הם רק מהווים אחוזים בודדים מכלל היחידות שיוצרו עד כה. לא נראה לי שממש צריך לחשוש מזה אבל אם אתה רוצה להיות ממש בטוח תקנה את האייריבר או את הזן מיקרו שאפשר להחליף להם סוללות.

TheRealDeal

New member
אפשר להחליף סוללה לכל דגמי האייפוד

לא מומלץ דרך ידע או אפל כי יקר מדי... אפשר לקנות סוללות חזקות יותר שמותאמות לאייפוד, מגיע עם כלים ומדריך לפתיחת האייפוד, ובסוף מספק גם יותר שעות סוללה

weird dust

New member
אני יביר את הקטע בקצרה

יש מקרה הנקרא "סוללה עקרה" אשר מסיבות מסויימות כמו שבירת גשר המלח בתוך הסוללה הגורמת להתערבבות שני החומרים כימיים בסוללה ואז להסתיימות חייה, או דברים דומים לזה. אם הסוללה עקרה אי אפשר לדעת עד שהיא נגמרת בפתאומיות או שפותחים ורואים מה הבעיה. בקיצור זאת מעיין "מחלה" של סוללות שיכולה לראת בכל נגן ובכל סוללה.

TheRealDeal

New member
מה זה משנה?

אתה רוצה אייפוד מיני או אייפוד רגיל? האייפוד מיני החדש מספק 18 שעות לפי אפל, ולפי בדיקה של CNET הוא מספק 21 שעות, עדיין לא התלוננו על בעיה בסוללה עם המיני דור שני (אלא אם המכשיר פגום). האייפוד דור רביעי מספק 12 שעות, ובבדיקה שאני ערכתי קיבלתי 14 שעות. אייפוד פוטו מספק 15 שעות, ולפי בדיקה שמישהו עשה שקראתי קיבלו באמת 15 שעות.

chicoes

New member
מה ההבדל בין אייפוד מיני

לכל האייפודים של הדורות? אני לא ממש הצלחתי להבין את העניין של איזה אייפוד שייך לאיזה דור. תודה על ההסבר

weird dust

New member
תשובה במאמרים

יש שם קצת הסבסרים. אם יש שאלות אחרות נשמח לענות.

למעלה