מה עדיף מבחינת ניסיון?

מה עדיף מבחינת ניסיון?

אני מתלבטת כרגע לגביי מקום עבודה בשנת הלימודים הקרובה. בכל מקרה השכר הוא קטן, אז זה לא קריטי. מה שקריטי בעיניי הוא הניסיון שאצבור. 1. עבודה הדרכתית - ליווי וחונכות של ילדים באופן פרטני, וגם פעילות קבוצתית. (מצד שני - יש לי כבר המון ניסיון בתחום הזה, ורציתי לעבוד במשהו שדורש טיפה פחות מבחינה נפשית). 2. עריכת ביקורי בית מטעם ביטוח לאומי. יש לציין שכאן אין לי שום קשר עם האנשים שאני באה לבקר - פשוט נותנים לי רשימה של אנשים, אני מבקרת אותם, ממלאת כמה שאלונים ועוברת הלאה. האמת שהעבודה הזאת לא כל כך מושכת אותי כיוון שנראה לי שאחרי חמישה, עשרה ביקורים, כבר ממש יימאס לי. אני גם תוהה כמה ניסיון זה באמת ייתן לי - הרי אני לא עוברת שום תהליך עם האנשים. רק שואלת אותם שאלות... מה דתעכם?

swguy

New member
אני חושב שענית לעצמך אולי...

שהעבודה בבטל"א לא ממש קרובה לליבך (אם כי אולי יהיו מרוצים ממך ובסוף הלימודים תשמעי שהם מחפשים עו"ס, אני יודע שהם נחשבים למעסיק הוגן ומשתלם יותר לעומת אחרים)... ומצד שני ההדרכה מאוד קרובה לליבך ונותן עוד ניסיון מקצועי, כך נשמע, אבל את אולי חוששת שזה יותר מדי יחד עם ההכשרה וגם כבר עסקת בזה די בעבר. יש אפשרות שלישית?

שלחתי עוד קורות חיים,

אבל בדר"כ חוזרים אליי רק כעבור חודש-חודשיים. בינתיים אלה האפשרויות היחידות. בנוגע להעסקה עתידית בבטל"א - האמת שבעיקר בגלל זה שלחתי אליהם את הקורות חיים שלי. עם זאת, גיליתי שכל התקשורת שלי עם הממונים מעליי היא רק דרך מכתבים - אני שולחת דו"ח ביצועים, הם שולחים משכורת... אין להם שום סיכוי להבחין בכישורים שלי עד כמה שהם יכולים להיות נפלאים, כי אני לגמרי לבד בשטח. אני חושת שאפילו המלצה נחמדה אני לא אקבל מהעבודה הזאת. טוב, נחייה ונראה... בינתיים אני לא מחויבת לאף אחד, אני חושבת שאני פשוט אתן לדברים להסתדר מאליהם. אגב, גיא, אשמח לשמוע מה קורה איתך? האם מצאת כבר עבודה ראויה, או עבודה בכלל?

swguy

New member
וואלה. בקשר לבטל"א....

אפילו שרק תעבדי במערכת ותדעי לפני אנשים מחוץ למערכת שמתפנה משרה, תכירי מישהו ממתוף בטל"א שידע להפנות אותך לאנשים הנכונים, יכול להיות שזה שווה את זה... אני עדיין מובטליקו. אחרי החגים אני צפוי להתחיל להתנדב בתור עו"ס-מטפל בתחנה לבריאות הנפש עם ילדים/הורים. ואני עדיין מחפש את המשרה החלקית להתאים לזה, בע"ס או כל דבר מענין אחר (הדרכה, רכזות, הוראה, חונכות)... הבעיה היא שהרבה דברים מעניינים הם בפחות מחצי משרה ואם אני אעבוד בכמה מקומות אני אתחרפן בלי אוטו. אז אני עדיין מחפש. ומקווה לטוב. לפחות אני יודע מה אני חושב שאני רוצה ומה הדרך לשם, ונראה לי שההתנדבות בתחנה לברה"נ זו ההתחלה של הדרך (צבירת ניסיון, תואר שני קליני, תקווה עזה שמתישהו יתפנה תקן בתחנה או במשהו דומה...). ההגיון שלי שאם אני אכנס למערכת סיכויי להשתלב יעלו. בקרוב יפוג הפסק זמן לחיפוש עבודה ראויה שהגדרתי לעצמי וכנראה שאחפש בנוסף להתנדבות בתב"ן מה שיבוא (רק שלא יהיה משהו שאני ממש אשנא כמו שעבדתי במכירות פעם). יהיה טוב? i hope:)

נשלח לי לפני הזמן

אל תשכח שאף עבודה שתיקח היא לא חתונה קתולית, וזה לא אומר שתשאר שם לנצח... רק עד שתמצא משהו שאתה מעדיף יותר.

למעלה