מה עדיף מבין הנ"ל?

מה עדיף מבין הנ"ל?

אוקיי אז צמצמתי את האופציות למספר קטן. הדברים הכי חשובים בשבילי שיהיו זה 1. חיי סוללה 2. שיהיה חזק - אני לא הולך לרוץ איתו אבל אני הולך לטייל איתו תקופה ולכן חשוב לי שיהיה חזק ולק ישבר בשניה 3. שיהיה טוב ואמין זאת אומרת שלא יעשה לי בעיות באמצע ויפסיק לעבוד Rio Carbon (5GB MP3/MP4 Zen Touch 20GB Creative MP3/MP4 Labs Zen Micro 5GB Creative H10 5GB Iriver iPod MINI 4GB Apple

יאיר B

New member
אמממ

1. לזן טאצ' יש סוללה שמחזיקה 20 שעות (לפי הצהרת היצרן). בעיה היא שהאו הגדול ביותר מבין כולם וגם המיושן שבהם (טכנולוגית). 2. רובם עשויים מפלסטיק וכולם ישברו אם יקבלו מכה חזקה (במיוחד רגיש המסך). נגן זה מוצר עדין שדורש תשומת לב. באופן כללי, לדעתי הקריאייטיבים פחות עמידים והאיריבר קצת יותר כי המעטפת שלו עשוייה ממתכת (אבל זו רק דעתי). 3. כולם אמינים ומגיעים מחברות בעלות שם. אאל"ט, לאיפוד יש אחריות בינלאומית ואם הוא יתקלקל לך בחו"ל (לשם אתה הולך, נכון?) תוכל למסור אותו לתיקון במדינה שתהיה בה (תברר את הנקודה מול ידע, היבואנית).

כן, לשם אני הולך.

אז אני מבין ממה שאתה אומר שאתה לאחושב שיש אחד מהם שמוביל ועדיף ושלכל אחד יש את הייתרונות והחסרונות שלו? וזה שה ZEN מיושן במה זה בא לידי ביטוי?

יאיר B

New member
הזן פשוט גדול פיזית. יש טענות שיש

לו צליל טוב (לא יצא לי לשמוע אותו). מעבר לזה אני לא חשוב שיש לו בעיות. הוא בא עם מטען לחשמל (אגב, איפוד מיני בא בלי מטען וצריך לקנות בנפרד). אין נגן אולטימטיבי שיהיה טוב בכל. לכל נגן יש יתרונות וחסרונות. כשיהיה אחד כזה מושלם - אני מאמיו שנכניס המלצה עליו לתאגליין

תודה! בקשר ל Rio Carbon

ידוע לך משהו עליו? קראתי ביקורות עליו ב CNET והם מהללים אותו ממש. אומרים שהוא מצוין עם איכות סאונד מעולה וחיי בטריה ארוכים. לפי חיפוש בחנויות בארץ אני רואה שהוא גם הכי זול (1000 ש"ח) מה אתה חושב?

weird dust

New member
אין לו הרבה ביקוש כאן

אבל גם בחול הוא יחסית זול, אני לא יודע למה הוא זול ואני לא המתלהב העיקרי שלו למרות שהוא יחסית קטן ויש לו כל מיני דברים מאוד יפים. אני חושב שהוא יחסית מאוד נחמד ואני לא מוצא למה מייצרים אותו בזול יותר (למשל זן טא'צ בעל דיסק גדול יותר ומיושן אשר עלותו נמוכה יותר או בגלל שאין בו באפר אז זה גם מוריד מחיר וכ'ו).

למעלה