מה עדיף? מצפה הימים או DLX אחר?

myMic

New member
מה עדיף? מצפה הימים או DLX אחר?

שלום לכולם:) קיבלתי שובר מתנה ואני מתלבטת בבחירה בין המלונות הבאים: מצפה הימים- ראש פינה גולדן טוליפ- ים המלח מרידיאן ים המלח אנחנו זוג ואשמח לשמוע המלצותיכם כי לא הייתי באף אחד מהשלושה.... תודה רבה
 

שמר2

New member
אם סוג החופשה זהה בשלושתם

זאת אומרת שאורך החופשה זהה, אז בטוח מצפה הימים - בגולדן טוליפ (שהוא לא ממש מציאה בכל מקרה) ובמרידיאן אפשר לנפוש במחירים סבירים מאוד ללא בעיה, מצפה הימים הוא חוויה יקרה כאשר משלמים עליה בכסף. מלבד זאת המלון מיוחד מאוד ומפנק (בריכה מקורה, גקוזים, סאונות וחדרי הסבה). אם כבר חינם, אז ללכת על משהו מיוחד וחד פעמי.
 

איריסג

New member
וגם הסביבה....

בנופש בים המלח צריכים לדעת שאין ממש מה לעשות בסביבה - כך שנשארים "תקועים" במלון כל החופש (אני יודעת שיש אנשים שזה לא מפריע להם...) לעומת זאת, אזור הצפון פשוט יפיפיה עכשיו, ראש פינה כייפית ומלאה מסעדות ובתי קפה מקסימים, אפשר לטייל בגולן (ביקור ביקב "שאטו גולן" הוא חוויה מומלצת מאד. ) בקיצור - אם זו היתה הבחירה שלי - אין בכלל שאלה. ברור שמצפה הימים.
 

Forum User

New member
שקוף שמצפה הימים, אלא אם כן

אנשים שמסתובבים כל היום בחלוקים לבנים וספלים עם תה צמחים ביד עושים לכם לא טוב... האוכל שם על הצד הבריאותי, אז אם אתם בעניין של ארוחות בוקר עתירות פינוקי כולסטרול - את זה סביר להניח שלא תמצאו שם. מצפה הימים זו ליגה אחרת, אין ספק.
 

myMic

New member
מצפה הימים ינוסה לראשונה:) תודה על

המלצותיכם וחופשה נעימה
 
למעלה