היי אתי
השאלה שלך לא כל כך קשורה לפורום שלנו מאחר והוא עוסק בענף ההתעמלות (מכשירים, אקרובטיקה, טרמפולינה וכיו"ב) ולא בעיצוב הגוף, אבל מאחר ואני אולי יכולה לעזור לך אני כותבת את דעתי בעניין. את סניף ליידיס פיטנס בחולון אני מכירה, אני מדריכה בסטודיו בראשון והרבה מהמדריכות אצלינו מעבירות שיעורים גם בחולון. יש בחולון חסרון אחד - מאחר ויש רק חדר אחד, את תלויה במערכת שעות ובשיעורים שיש שם, כלומר אם יש שיעור מסויים אותו את לא אוהבת, תצטרכי להגיע בשעה אחרת לשיעור שאת כן אוהבת. בסניף בראשון לעומת זאת, יש חדר כושר (עם אותם מכשירים כמו בחולון או דומים מאוד להם) ויש סטודיו של חוגים כך שהבחירה גדולה יותר. זה הדבר היחיד שאני רואה בו חיסרון בסניף חולון. מלבד זאת, המדריכות שם מקסימות וגם שמעתי שהמנויות שם מאוד נחמדות (יש מדריכות אצלינו שאומרות שיותר כייף להן להדריך בחולון!).... את סטודיו סי אני מכירה רק מאנשים ומחברות, לכן לא אומר עליהם שום דבר טוב או רע כי אין לי ניסיון אישי. שאלת מה כ"כ מיוחד בהם - בעבר היתה להם שיטה ייחודית שנקראה קלנטיקס, שכללה תרגילים קבועים וזה היה משעמם במיוחד... בשנים האחרונות הם "נפתחו" לדברים אחרים - השיטה כבר לא קיימת והבנתי שיש שם את החוגים שאפשר למצוא בכל מקום. אולי יש ייחוד - צריך לשאול בסניפים. ההמלצה שלי - אם את ניידת וגרה בקרבת ראשון לציון - הסניף אצלינו יותר מגוון. אם לא - בהחלט כדאי ללכת שוב לחולון ולנסות את המכשירים, הם טובים ונעימים, בלי משקולות, את שולטת בהתנגדות ואם יש מכשיר שאת לא אוהבת - תוך דקה תוכלי לעבור לאחר
את מוזמנת לפנות אלי במסר אישי אם יש לך שאלות נוספות. מאיה.