מה עדיף סמסונג או סאנדיסק?

מה עדיף סמסונג או סאנדיסק?

ואיך המכשיר הזה (בתמונה)? האם הוא באמת של סמסונג? ראיתי בחנות סמסונג 1 ג'יגה ב 390 ש"ח. זה הגיוני? מה עלי לבדוק כדי שלא יעבדו עלי? תודה

shakshuka6

New member
עוד אחד שנפל ב../images/Emo64.gif זה בסדר אני אטפל

בו... נעשה את זה קצר ולעניין: הנגן שבתמונה בכלל לא שייך לסאמסונג!! זה שקר!! הנגן באיכות מפוקפקת בדיוק כמו שאר הג'נריים. פשוט הזיכרון שלו הוא מבית סאמסונג-וזה לא אמור להיות אכפת לך. כמעט כל הזכרונות של כל הנגנים הם מבית סאמסונג. סאנדיסק הוא לא פסגת הנגנים בלשון המעטה אבל אין ספק שהוא עדיף על פני הנגן שבתמונה. לסדרת הנגנים של סאמסונג יש שם אחר והמחירים שלהם גבוהים הרבה יותר...טוב ששאלת...

matke

New member
למה אתה צועק?

ומחזק את דעתך.

אז איך אני יודע כשאני קונה בחנות

תודה, אז איך אני אמור לדעת כשאני קונה בחנות האם זה באמת סמסונג או לא? בחנות הוא אמר לי שיש לו סמסונג 1 ג'יגה (לא זה ששמתי בתמונה), ב 390 ש"ח. איך אני יכול לדעת האם המחיר זול בגלל שהחליטו למכור אותו בזול או שהמחיר זול בגלל שהוא נגן מדבקה? ובאופן כללי- מה עדיף סמסונג (אמיתי!!!) או סאנדיסק? תודה

shakshuka6

New member
ברור שסאמסונג אמיתי על סאנדיסק

ובנוגע לאיך לזהות סאמסונגים אמיתיים-שאל את השאר אין לי שמץ.

יאיר B

New member
לסמסונג יש סדרה של נגנים עם עיצוב

מאוד מיוחד. קשה מאוד לפספס אותם.... הסדרה נקראת YP. תוכל לראות אותם בקישור למטה. עוד שיטה לזהות אותם: מחיר. הנגנים שלהם (כשכבר תמצא אותם בארץ כי זה לא כזה פשוט) יעלו מעל ל-1,000 ש"ח ל-1GB.

qmr

New member
זה נדמה לי נגן ג'נרי...

אני לא יודע מה הדרישות שלך ומה אתה אוהב\לא אוהב בנגן אני אישית לא סובל ג'נריים... (סתכל הודעה למטה שלי)

למעלה