מה עדיף? עבודה ב "yellow" או כמתדלק?

gulbin

New member
מה עדיף? עבודה ב "yellow" או כמתדלק?

2 האופציות עומדות לפני בשני סניפי יילו - פז שונים ואני רוצה להתייעץ איתכם: *האופצייה של להיות ב"יילו" (שביררתי ששם גם נחשבת כמועדפת) היא בסניף גדול יחסית עם הרבה אחריות,היא מעיין קפיטריה כזאת ובלילות אופים מאפים וצריך לנקות את התחנה ולהיות אחראים עליה מכיוון שזוהי תחנת תידלוק עצמי אה ונמצאים שם לבד הרבה משמרות,היתרונות שזה עבודה במזגן ומבחינה פיזית והתלכלכות - המועדפת הכי פחות מועדפת מהמועדפות.. *להיות מתדלק רגיל בפז שליד הבית שלי. מה עדיף?

Charo

New member
בסניף גדול העבודה קשה

יש המון מוצרים שצריך לבדוק להם תוקף יום יום ולמלא מדפים שחסרים בהם מוצרים אני עבדתי בילו אולי הכי קטן בארץ והעבודה שם הייתה סבבה (חוץ מהקלסטרופוביה), אבל בסניף אחר של יילו שעבדתי בו שהיה יותר גדול זה היה יותר קשה. מילוי מדפים ומקררים, בדיקת תוקף לעשרות מוצרים, קבלה וסידור סחורה בכמות שיכולה להאכיל גדוד לחודש והכל תוך כדי מתן שירות ללקוחות. כשעבדתי בתור מתדלק העבודה הייתה יותר קלה יחסית גם כי יש איתך כל הזמן מישהו לדבר איתו וגם כי חוץ מלתקוע את הצינור במיכל ולקחת כסף אתה לא עושה הרבה. אז כן, אתה חוזר הביתה מסריח, אבל אתה גם עושה טיפים לא רעים בכלל, בניגוד ליילו ששם תעשה אולי 5 שקל טיפים למשמרת

gulbin

New member
תודה רבה על המידע

אם יש עוד אספקטים, אשמח לשמוע.

medinaer

New member
עבודה כמתדלק

שלום רב , העבודה בתחנת דלק הנה עבודה רצינית ואחראית ביותר. אתה מטפל במאותלקוחות ביום. הטיפול המקצועי שתעניק ללקוח יקבע הכל. בתור מתדלק תוכל גם לקבל טיפים די משמעותיים.אני מנהל תחנת דלק של פז באזור המרכז.

למעלה