מה עדיף על מה?

איציק78

New member
מה עדיף על מה?

בס"ד לשדר את האירוע או להיות סייר לצאת לאירוע??????????????????????????

or_k

New member
מה שאתה אומר זה

לשבת במשל"ט או לשבת בניידת ולקבל אירועים? ברור שלהיות סייר! יום אחד ישבתי בבסיס שלנו על טלפונים חצי שעה והתייאשתי אז לשבת במשל"ט???

epi

New member
תושבה לשאלה שלך..

כאחת שיושבת במשל"ט עדיף להיות סייר מאשר להיות שם. ואני מדברת מנסיון שארבע שנים הייתי במשמר האזרחי כסיירת ועכשיו אני שם מעדיפה להיות בסיור

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר..

בסיור שמעתי יותר מפעם אחת, שבמשל"ט רצים קטעים.. ועכשיו אני שומע מאפרת שבמשל"ט הם מתים להיות בסיור... במילים אחרות: השוטרים/מתנדבים פשוט יהודים! מה שלא נותנים להם, לא טוב : )

epi

New member
איציק אני לא יודעת...

מה קורה עם אנשים אחרים במשל"ט אני מדברת על עצמי שאני מעדיפה סיור על גבי המשל"ט. במשל"ט רצים קטעים ויש גם קטעים מעצבנים שם.

מתנדב

New member
זה לא בהכרח מחייב

יש כאלו שאוהבים יותר את הסיור ויש כאלו את המשל"ט יותר. ויש תחנות שממש יבש שם שזה אומר שבלילות אולי מתקבל 7 אירועים, אז בהחלט שמשעמם במשל"ט, אבל יש תחנות ששם האירועים יותר גדולים וגם מספר האירועים גדולים בהרבה, ולפעמים מגיעים גם ל30 אירועים בלילה אז לא משעמם כ"כ במשל"ט. ואל תשכחו שלפעמים בסיור עצמו גם משעמם, שלפעמים אתם יכולים לסייר שעתיים שלוש בלי לעשות כלום לו, ומחפשים להעביר את השיעמום. לכן זה תלוי באיזה תחנה אתם נמצאים.

איציק78

New member
בקר טוב

אם מותר לשאול באיזה משל"ט את יושבת אם את יושבת במשל"ט שרון אני בטח מכיר אותך איציק

epi

New member
אני יושבת

במשל"ט שיושב ברמלה. ואני בנתים במקבלים יענתו עונה למאה וקצת התחלתי במשגרים

dpg

New member
סייר

להיות סייר זה ברור לשם מה לשבת ולדווח? בשביל זה יש השוטרים הדבילים

למעלה