ננתח את מה שאמרת
0.6 WATT = 600 מיליואט הספק מקסימלי 100 מיליואט הספק מקסימלי של הWIFI זאת אומרת של ה WIFI קטן פי 6 זה לא הבדל משמעותי, ושוב התדרים לאוו דווקא יותר בטוחים, אין שום קשר ללפחד, אגב, אלא להבין על מה מדובר. אני אישית 1 חלקי 10000 של קרינה סלולרית לא היו מטרידים אותי ממש, דיברתי בחיים בסלולר פחות מבן אדם ממוצע אך עדיין דיברתי לא מעט, 1 חלקי 10000 הייתי נותן V, אפשר לחיות עם זה בלי לחשוש יותר מדי אם משתמשים עם זה במידה סבירה. אנשים צריכים גם לקלוט שכשהם נמצאים על יד מכשיר סלולרי של מישהו אחר שמחובר לאנטנה רחוקה מאוד זה משחרר יותר אנרגיה לאויר, ולכן ריבוי אנטנות זה דבר חכם, גם שילוב עם רשתות ביתיות קוויות דרך אינטרנט וכו', יחסוך לנו בקרינה שיש לנו בסביבה, המטרה היא להוריד את הקרינה בסביבה למינימום דבר שהוא אפשרי לחלוטין, כאשר אותם אנשים נמצאים במרחק גדול מאנטנות רחוקות, אותן אנטנות רחוקות פולטות הרבה יותר קרינה, ככה שהם לא השיגו דבר וזה שהם מרחיקים את האנטנה מהבית שלהם זה בא על חשבון מישהו אחר, ואם הם משתמשים בסלולרי אז הם צבועים לכן הפיתרון הוא חוק אחיד שידאג שנצמצם את הקרינה באויר למינימום אפשרי, כן אחד חלקי עשר אלף זה אפשרי ולתת תקן מקסימלי שאסור לחרוג ממנו באיזור אחד ל עשר אלף ממה שיש היום באיזור ממוצע, זאת דעתי לגבי אנשים היסטריים, יש לספק לאנשים מכשירי מדידה, שיהיה בידיים של כל ועד בית, מושב, קיבוץ, עירייה כדי שאנשים יוכלו לדרוש את זכויותיהם, הכסף שעורכי דין כרגע מרוויחים מכל המהומה ואנשים שמאכסנים אנטנות מוחבאות רחמנא לצילן שבתוך המבנה הרבה פחות יעילות, זה פשוט חלם מוחלט, בכל אופן SOME BODY לא תפסת את עודד לאמפחד לא מוכן.