מה עדיף - שרתון או קראון פלאזה אילת

urielp

New member
מה לגבי שרתון אילת? איך הרמה שלו?

האם מישהו ביקר שם? אוריאל

אני הייתי בשרתון אילת

היה מעולה,אוכל ברמה גבוהה,בריכה גדולה,בידור,מיקום מעולה בסמיכות לים, לטיילת, לקניון...(זה חוסך מוניות או חיפוש חניה בחום הזה) קראון פלאזה שופץ והוא גם נחמד מאוד, אבל רחוק יותר מחוף הים ומהטיילת(בערך 10 דקות עד רבע שעה הליכה איטית) אם אתם רק זוג עדיף שרתון, אם אתם עם שני ילדים יש יתרון לקראון פלאז'ה שנותן עד שני ילדים(2-13) חינם בחדר הורים על בסיס לינה וארוחת בוקר. לשיקולך...

שמר2

New member
האמת?

הם שני המלונות הדומים ביותר באילת... לשרתון יש את היתרון של נוף פתוח לים וקירבה של כמה מטרים אליו. הלובי נראה מאוד יוקרתי וגם החדרים לא רעים. אזור הבריכה צריך שיפוץ, והבריכה מיושנת. האוכל לפעמים מעולה, ויום למחרת יכול להיות הרבה פחות טוב (ואני אישית הערתי על זה למנהל נמזון והמשקאות). הקראון פלאזה לא מתיימר להיות יוקרתי, אבל הוא תוסס הרבה יותר והחדרים בו גדולים מאוד והאוכל ממש סביר. ממנו לחוף הילטון נביעות זו הליכה של 6-8 דקות.

urielp

New member
אני פשוט בטראומה ממלון מרקיור טבריה

בו בילינו שנה שעברה וזה היה נראה כאילו מעברה... אוריאל

שמר2

New member
אז אתה יכול להיות רגוע

הם בכמה דרגות מעל... מרקיור טבריה אכן מלון מזעזע, אבל נגיד לזכותם שהם לפחות לא דוחפים אותו כמשהו שהוא לא. מה שכן יש סוכני נסיעות שמשווקים אותו כמלון "4 כוכבים עם חוף פרטי" וגורמים עוגמת נפש לאורחים וגם לפקידי הקבלה המסכנים שעוברים את הסרט הזה כל סופ"ש. אני מכיר אישית את מנכ"ל המלון שהוא גם המנכ"ל של אטאפ (מלון שחביב עלי מאוד) ודי חבל לי עליו...

למעלה