מה עדיף ?

ofcorse

New member
מה עדיף ?

אני מתלבט איזה תיק לקנות. deuter AIRCONTACT 75+10 או tatonka Katanga 70 אני מתכנן לטראק בצפון הודו ונפאל? מה עדיף מה יותר יתאים? אני אשמח לכל חוו"ד. תודה

אלטע

New member
כמה פרטים אישיים..

מה הגובה שלך? עד כמה אתה רחב? או סתם לדעת אם תלך לטרק או לא...תן פרטים מדויקים ואשמח לעזור..אגב..טיול נעים ומדהים לך!!!!!!! מקנא עד כלות.

ofcorse

New member
פרטים

190 דיי רחב (הייתי שחיין). ללא ספק שאני אלך לטראק, זו המטרה האמיתית של הטיול. אני אשמח לכל המלצה גם על תיקים שלא פירטתי. תודה

shugi28

New member
עדיף שלא תקנה בארץ ...

תיק ב 1000 שקל ..חבל על הכסף בימים שכאלו כשתנחת בקטמנדו תגלה שיש שם 40-50 חנויות בסגנון של למטייל עם ציודים ותיקים מעולים ( חלקם זיוף טוב חלקם לא ) וברבע מחיר ... תאמין לי , מלא אנשים הולכים להרצאות מתכננים מה לקחת כשבעצם כל מה שצריך זה תיק גב קטן עם תחתונים גרביים , נעליים טובות ( 190 לא תמצא מידה שלך בנפאל ) וכל השאר ניתן למצא שם .. מפנסים ,אולרים אוהלים וכד´ ...

אני הייתי ממליץ לך

על תיקים של חברת LOWE-ALPINE יש להם תיקים מעולים ואני הבנתי שהם החברה הטובה בעולם... זה נכון שתוכל לקנות במזרח ביחוד בפוקרה שבנאפל (זוהי נקודת המוצא לרוב הטראקים) יש לך שם מבחר עצום של חנויות אבל רוב הדברים שם הם זיופים ולמי שלא מבין יהיה קשה לזהות אותם אתה רק תראה אותם במהלך הטיול (זה במקרה הטוב במקרה הגרוע התיק כבר יתחיל להיקרע ולעשות בעיות בטראק) אבל גם המחיר בהתאם ואם אתה לא רוצה להוציא 1000 שקל (ולפעמים יותר) אתה יכול לקנות בחנות שהמלצתי עליה... כנס לפה בהצלחה

ofcorse

New member
הבעיה היא

שאני עושה את צפון הודו קודם, אז אני אסע לשם בלי תיק רק כדי לקנות בנפאל?, לא נראה לי הגיוני, אגב מה המחירים של התיקים שם ? מה לגבי השכרה של ציודי בצפון הודו ?

למעלה