מה עדיף?

מה עדיף?

אז מה לדעתכם יותר קשה?
מילון מושגים: פליק-פלק= פ"פ; רגל-רגל= ר"ר

ערבית פ"פ VS פ"פ מהמקום

גלגלון פ"פ VS עמידת ידיים פ"פ

גשר ר"ר לפנים VS תיק-תק (גשר ר"ר לפנים ללא קימה, ואז העברת רגליים לגשר ר"ר לאחור)

קפיצת קירוס פ"פ VS פ"פ קפיצת קירוס

סלטה אחורה VS סלטה קדימה

קפיצת ידיים ר"ר VS קפיצת ידיים שתי רגליים

עמידת ידיים ישרה רגילה VS עמידת ידיים בפוזה (צבי/פסיעה/פישוק/הקשתה)

הליכה בעמידת ידיים קדימה (לכיוון השיער) VS הליכה בעמידת ידיים אחורה (לכיוון הפנים)

אמא לה3

New member
קטעים איתך...

בדיוק אתמול היתה לי מעין שיחה על האלמנטים האלו עם כמה מתעמלות שלי... זה מה שהן אמרו (ואני מסכימה עם חלק מהדברים):
פ"פ מול ערבית פ"פ - פ"פ מהמקום יותר קשה (מצריך יכולת דחיפה מהכתף להבדיל מערבית פפ ששם התנופה מהערבית עוזרת ומקלה).
גלגלון פ"פ מול ע"י פ"פ - ע"י פ"פ יותר קשה (מאותה סיבה למעלה).
גשר ר"ר לפנים מול תיק תק - גשר ר"ר לפנים יותר קשה
קרוס פ"פ מול פ"פ קרוס - ממממ...מעניין. לא יודעת...שניהם לא מסובכים במיוחד (או מעניינים במיוחד) נראה לי הראשון יותר קשה...
סלטה אחורה מול סלטה קדימה - תלוי במתעמלת, יש את אלו שאלמנטים קדימה זה קלי קלות בשבילם ויש את ההפוכות (אני), אלמנטים אחורה היו לי קלים ולא מפחידים לעומת אלמנטים קדימה...
ק"י ר"ר מול ק"י שתי רגליים - שתי רגליים נראה לי יותר קשה..דורש דחיפה חזקה יותר

Tammie

New member
אז גם אני אענה :)

מסכימה עם אמאלה3 שערבית פליק פלאק יותר קל. אבל לפעמים כשהערבית ממש לא טובה אז כבר עדיף מהמקום :)

התכוונת לעמידת ידיים קורבט פליק פלאק נכון? כי אם יורדים רגל רגל זה כבר אותו דבר.... גלגלון יותר קל מקורבט....
ובתחום הזה, מה עדיף- גלגלון פ"פ או רגל רגל לאחור פ"פ?

אף פעם לא ניסיתי קפיצת קירוס פ"פ וזה נראה לי יותר קשה. צריך הרבה גובה וקצב מהיר כדי ממש להצליח לישר רגליים מהר כדי להגיע למצב שהיציאה לפ"פ תהייה טובה.

סלטה קדימה יותר קל. אם קצת כח ברגליים אפשר להצליח גם בלי הרבה טכניקה וזה יראה עדיין כמו סלטה מה שלא בדיוק נכון לסלטה לאחור.

קפיצת ידיים רגל רגל....

עמידת ידיים בפוזה יותר קלה, פיזור של המשקל מקל על ההחזקה.

ללכת קדימה (לכיוון השיער) תמיד היה לי יותר קל. אבל אני מכירה הרבה בנות שבאופן טבעי הולכות אחורה :)

Tammie

New member
ועכשיו אני גם אוסיף כמה משלי...

ערבית סלטה Vs ערבית פ"פ סלטה?

ע"י מקסיקנית מפתיחת כתף Vs "קיפול" בגב?

בקלוש- להניף את הרגל הטובה (ולעשות שפגאט בלא טובה) Vs להניף את הלא טובה ולעשות שפגאט בטובה?

למעלה