מה עדיף

GAUDI

New member
מה עדיף

חברה בוגדת או כלב נאמן ? בבקשה לא להיות בנאלים ולכתוב חברה נאמנה

אהההה....

כלב בוגדני?
לא הבנתי את השאלה. איך אפשר להעמיד את שני הדברים אחד מול השני?

מבחינתי, כלב נאמן.

אם החברה בוגדת היא לא נחשבת בעיניי לחברה. והכוונה לא רק לבגידה גופנית. מה פשר השאלה?

GAUDI

New member
פשר השאלה

אולי כיום הזוגיות כבר לא קיימת הסבר - כיום ניתן להשיג הכל תמורת כסף חוץ מנאמנות אז בימקום להסתכן עם חברה מוצאים תחליף אחר ואז אין פחד להיות לבד ?

שאלות טובות.

קודם כל, ברוך הבא לפורום (אם אתה חדש...כי אני כן חדשה)
דבר שני, מסכימה עם זה שנאמנות אי אפשר להשיג בכסף. וגם לא אהבת אמת או איכפתיות שמגיעה מהלב. רגשות וכל הקשור אליהם קשה להשיג בכסף...זיופים שלהם תמיד אפשר למצוא בזול. דבר שלישי,
, אני לא חושבת שכלב יכול להיות תחליף לחברה...לי יש כלב וחתולה וזה לא תחליף לאדם קרוב שנוסך הרגשת חמימות וביטחון. מדוע אתה מפחד להיות לבד? האם אתה חושש שלנצח תהיה לבד? מבחינתי לבד לא שווה בודד.איך זה אצלך?

כלב נאמן!../images/Emo107.gif

קודם כל עדיף אפילו קרפדה ירוקה וזקנה מאשר בחורה בוגדת! דבר שני - כלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם - הוא יותר מאישה - רק דבר אחד חסר.... - האהבה שאישה אוהבת - שום כלב לא יכול להיות תחליף לזה.

בחור 27

New member
כלבה נאמנה גם תופס ?????

אף על פי שבנתיים יש לי כלב נאמן.... לפעם הבאה אני רוצה זוג של כלבים נאמן... ואם אפשר...שיהיו בולדוגים..או צרפתיים או אנגליים...ממש לא אכפת לי.. וגם בת זוג נאמנה כמוני !!! מי שבוגד...בסוף בוגד בעצמו ולא באף אחד אחר

GAUDI

New member
בחור 27

מי שבוגד...בסוף בוגד בעצמו ולא באף אחד אחר זה לא קצת נאיבי מצדך ? לפי התשובות אז עדיף להחזיק כלב וזהו ! מישום שלפחות לדעתי כולם בוגדים , אם לא באופן פיזי אז רוחני מה שלא פחות גרוע ! ובכלל זוגיות היא בכלל לא מצב טיבעי , היא דבר שנכפה עלינו בשם המוסר שהמציאו ה.... למינהם ושאנו מקבלים כמובן מאליו

בחור 27

New member
אנחנו חיים בעולם נאיבי לא ?

ובנתיים החלק הרוחני שייך רק לנו עצמנו לבגוד באופן רוחני ? פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר.. לפחות על המחשבה לא השתלטו לנו עדיין , זכותו של כל אדם לחשוב על מה שבא לו. ואת זה כולם עושים ! לבגוד פיזי הרבה יותר גרוע,מכיוון שזה לא רק פיזי זה גם פיזי וגם רוחני. זה נושא מורכב מאוד..אבל מין הסתם בסוף גם לבגידה יש סיבה, וגבר או אישה לא היו בוגדים אם לא היה חסר להם משהו בחיים (אלא אם כן יש להם הפרעה אישית כלשהי שהם חייבים להוכיח למישהו אחר או לעצמם שהם מסוגלים לבגוד.) מע´ זוגית היא כפיה ?? את תתחתן..אף לא מכריח אותך...להיכנס למע´ זוגית.. אלא אם כן יש לך אמא כמו שלי....שטוחנת לי כל היום... ואני בכלל בן 27 וחצי...שאף פעם לא היתה לו חברה רצינית (כי אף אחד לא כופה עליי.). אני לא מקבל על עצמי שום מודה מהמודות בארץ אין כמו כלב !

למעלה