לדעתי הפשתן הזהוב יותר טעים והקליפה דקה יותר
אני קולה אותם שלמים בטמפרטורה של 120 מעלות 60 דקות אוכל ככה כ 50 גרם ,עם כפית ולועס אותם היטב - זה מאד טעים וגם משביע.
הבעיה שלא תמיד אני משיג את הזהוב ונאלץ להתפשר על החום.
 
לפשתן יש הרבה יתרונות על צ'יה - הרבה יותר אומגה 3 , וגם חומרים נוספים פיטוסטרולים פיטו אסטרוגנים ליגנינים , מינרלים , כולם מאד טובים לבריאות.
וכמובן הוא זול בהרבה הרבה.
לצ'יה יש הרבה יותר יחסי ציבור , ואין להם קליפה קשה .
יש גם זרעי מרווה מרושתת, היספנית ועוד אותו כנ"ל...