מה עדיף? mini iPod דור 4 עם הכפתורים בתוך העיגול או iPod 15G ור שלוש?
R rotemle New member 3/10/04 #1 מה עדיף? mini iPod דור 4 עם הכפתורים בתוך העיגול או iPod 15G ור שלוש?
D Dood1000 New member 3/10/04 #2 זה מאוד תלוי מה את/ה מחפש/ת.. המיני קטן יותר, הסוללה שלו מספיקה מספיקה ליותר זמן (12 לעומת 8) אבל הוא "רק" 4 ג'יגה. חסרון שהוא יקר יותר בבערך 150 מדגמי הדור השלישי.
זה מאוד תלוי מה את/ה מחפש/ת.. המיני קטן יותר, הסוללה שלו מספיקה מספיקה ליותר זמן (12 לעומת 8) אבל הוא "רק" 4 ג'יגה. חסרון שהוא יקר יותר בבערך 150 מדגמי הדור השלישי.
A Antigo New member 3/10/04 #3 ממש לא נכון זה נכון שזה מאוד תלוי מה אתה מחפש. אבל האיפוד מיני הוא כמו הדור השלישי (שעות, "מערכת הפעלה" וכו', חוץ מהגלגל הלחיץ שזה כמו הדור הרביעי).
ממש לא נכון זה נכון שזה מאוד תלוי מה אתה מחפש. אבל האיפוד מיני הוא כמו הדור השלישי (שעות, "מערכת הפעלה" וכו', חוץ מהגלגל הלחיץ שזה כמו הדור הרביעי).
א אבוד בתוך חלל הזמן New member 3/10/04 #4 איזה שטויות אתה מדבר?? המיני זהה לדור ה4 בתכונות ובגלגלת, ההבדל היחידי הוא הגודל והנפח (4 ג'יגה מול 20/40)
איזה שטויות אתה מדבר?? המיני זהה לדור ה4 בתכונות ובגלגלת, ההבדל היחידי הוא הגודל והנפח (4 ג'יגה מול 20/40)
A Antigo New member 3/10/04 #6 נכון. למה אתה ואמר שאני טועה? המיני הוא בתכונות כמו הדור השלישי (שעות סוללה, תפריט ראשי וכו') חוץ מהגלגל הלחיץ.
נכון. למה אתה ואמר שאני טועה? המיני הוא בתכונות כמו הדור השלישי (שעות סוללה, תפריט ראשי וכו') חוץ מהגלגל הלחיץ.
א אבוד בתוך חלל הזמן New member 3/10/04 #8 וואלה! סורי, משום מה בגלל שכל הזמן אומרים שהמיני מקביל בתכונותיו לדור רביעי אז הייתי משוכנע שככה גם לגבי זמן הסוללה בין טעינה לטעינה
וואלה! סורי, משום מה בגלל שכל הזמן אומרים שהמיני מקביל בתכונותיו לדור רביעי אז הייתי משוכנע שככה גם לגבי זמן הסוללה בין טעינה לטעינה