מה עדיף?

• פותח הנושא NLO
  • פורסם בתאריך

NLO

New member
מה עדיף?

אני מתעניין בלקנות נחש כחיית מחמד הייתי רוצה לדעת מה מומלץ בתור התחלה והאם יש הבדל בין זכר לנקבה בלבד להבדל הברור... התקציב שלי בסביבות 500 ש"ח לנחש

skalariya

New member
ההבדל הוא לא כל כך ברור ../images/Emo66.gif

בתקציב הזה הייתי ממליצה על בירית, ואז היא תהיה בתנאים טובים(בירית +טרריום פלסטיק+חימום-רצוי+אקווריום פיצי לדגים בפני+מצא +אוכל-דגים) ואתה לא חורג על התרציב, וזה נחש טוב למתחילים, לא נשחן, רגוע, מזון יש בכל חנות כרכן תירס -סבבה, קל לגידול(יש מאמרים, אתה יכול לקרוא על טיפול ), רגוע, לא נשכן, לא עושה בעיות אוכל (כי הם כבר לא ממש בייבים, ורובם גם כך לא בעיותיים), אבל בפלסטיקיה לא הייתי ממליצה להחזיק אותו, חובה חימום... אתה כבר חורג קינגים בדומה לכרכן רק טיפה יותר אכלניים :), ובחוסר יחס מתחילים להיות פחדניים=תוקפניים קצת, מחירם- זה התקציב, אבל ללא ציוד פיתונים מתכדרים- כבר לא בתקציב, כמו גם האחרים, ואחרים גם גודלים :) קצת:) כנ"ל בואות:) כתוצאה- דעתי לך על בירית, או שאולי יהיה לך איזה דיל מטורף לכרכן או מתכדרר

היי

כמובן שתמיד טוב לבדוק לפני גם תלוי עם התקציב שלך זה לנחש לבד הוא כולל ציוד עם זה כולל ציוד באמת הכי טוב לך בירית עם זה רק לנחש יש לך מגוון יפה למצוא ותמיד תבדוק בכמה מקומות מחירים והכי חשוב תבדוק שהנחש אוכל ואין אליו מזיקים!

ברוך הבא לפורום

אני מציע שתבדוק אם יש לך אפשרות "למתוח" קצת את התקציב שלך כך שתוכל לקנות נחש (כרכן תירס או נחש מלך הכי פשוטים וגם נוחים), וגם את הציוד שצריך כפי שנכתב בתגובה קודמת, שעולה עוד כמה מאות שקלים. חוץ מזה יש לקחת בחשבון שצריך גם לקנות לו מזון ולכן לפני הקניה עצמה כדי גם לבדוק מהיכן אפשר לקנות מזון בצורה קבועה. בירית זה נחש שמתאים יותר למי שרוצה רק להסתכל ולא ממש לגעת. הם לא נחשים נוחים במיוחד על היד ובעיה נוספת היא שרוב רובם של הפרטים שנמכרים בארץ נתפסו בטבע והם נושאים בתוכם מגוון רחב של טפילים שבהרבה מקרים גורמים למותם ללא טיפול וטרינרי מתאים. מה שמבחינת תזונה הם ניזונים בעיקר מדגים ובתדירות גבוהה מזאת של זעמנים כך שבסיכומי עלות של מזון נראה לי שלהאכיל בירית יוצא לא מעט כסף.

למעלה