ועכשיו אחרי שהוא שילם לי על הפרסומת אליו אני יכול להביע את דעתי האמיתית. "לעכבר כחול יש קומיקסים טובים" מידי פעם רשומות עם קומיקס יכולות לרענן לא פחות, הרי כמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים ואלף מילים שווים שמונה שקלים במונה כניסות שלכם חחחחח אני חושב ששילוב של קומיקס קצר עם פוסט חביב יכולים להיות גיוון מרענן לבלוגים כמובן תלוי בבלוגים,באישיות "הלא יציבה" של הכותבים (ראו ערך עכברוש כחול ועוד כמה,בכול זאת הוא מאמין שמרסל סלע הוא חי ונושם...אמר האיש בעל בובת הזברה
אני אישית אשת מילים. מביעה את עצמי הכי טוב במילים. צילום לא מצליח להביע אותי מספיק, וציור לוקח ממני יותר מדי מאמץ כדי להביע את מה שאני רוצה (אם בכלל). כקוראת... גם פה אני אישית מעדיפה טקסטים. עקבתי פעם אחר בלוג של צייר. לא שהוא צייר רשומות כדי להביע משהו. הוא צייר בסטודיו שלו ותיעד את תהליך עבודתו ואת העבודה המוגמרת ואיפשר לנו הקוראים להתערב ולהביע דעתנו. לגבי קומיקס - הקונוטציה שלו להומור תגרום לי לוותר. לא בגלל התווך, אלא כי אני לא מחפשת הומור בבלוגים.
באיזו סערת בלוגים שהיתה בפברואר 2004... (רשומת "שירת הברבור" שלי, בה הודעתי אז, אחרי 4 חודשי התבלגות, ש"נגמר לי" ואני פורשת, גרמה לסערה גדולה ותחושת בגידה בקהילה... הוא כעס מאד ונעלם לנו. ייתכן שפתח בלוגים אחרים בהמשך, אני לא נתקלתי. לא חיפשתי).