זה לא אשמתנו....
זה לא אשמתנו שהוא צריך לעבור "7 מדורי גיהנום" כי אם אשמתו של ערפאת שיצר את המצב בו אנחנו צריכים לגרום סבל לאוכלוסייה אחרת כדי להגן על חיי תושבי ישראל, אם אתה שואל אותי מה אני מעדיף שהפלסטינים יסבלו או שנוכל להציל חיי יהודים, אני חושב שאני אבחר באפשרות ה-2. וזה לא חייב להיות ככה אם ערפאת ישנה את דרך הטרור שהוא בחר בה ויחזור לדרך השלום וילחם בטרור אז חייהם של הפלסטינים יהיו הרבה יותר טובים והם לא יצטכו לעבור "7 מדורי גיהנום". ואסיים בקטע ממאמר של עו"ד אליקים העצני: "לסגר-כתר שלנו קדם סגר-כתר פלסטיני עלינו. מיד עם פתיחת מעשי האיבה הם הודיעו שמטרתם לסגור את המתנחלים היהודים "כמו עכברים בחוריהם". אמרו ועשו, ובהצלחה לא מבוטלת: כביש הבקעה והכביש מירושלים דרך גבעת-זאב ריקים, כבישים פנימיים ביש"ע נסגרו. אזורי תעשייה שוממים. כ-200,000 יהודים ביש"ע מסוגרים בבתיהם, ויש בני זוג שנוסעים בנפרד, כדי שאם אחד מהם ייהרג, ישאר לילדים לפחות ההורה שנותר. יהודי שנכנס לשטחיהם גורלו מוות. שניים מפעילים סגר-כתר – הפלסטינים ואנחנו. הם באמצעות ירי על מכוניות ורצח הנוסעים, ואנחנו על-ידי חפירות וחסימות. היכן היו עדיני הנפש, שהסגר שלנו נראה להם בלתי מוסרי, כשנרצחו אמהות לילדים ונגדעו רגלי ילדי משפחת כהן?"