מה עובר בראש כשאתה רואה שמאלני ?...

• פותח הנושא rolex
  • פורסם בתאריך

rolex

New member
מה עובר בראש כשאתה רואה שמאלני ?...

אני אישית, כל פעם שאני שומע שמאלני אני מתפלל בשביל המדינה ואגב שתבינו אני מת על שרימפס ,
** מה ? **

rolex

New member
אתה אל תענה לי ידיקטטור מצנזר דעות

תתחיל שרשור קצט ימני בפורם מר"צ התולעת הזה יעלים אותך כמו סטלין

aharon5

New member
מני צודק - אין קשר

שמאלנים אוכלים סושי, לא שרימפסים . . .

אין יותר שמאלנים- תתעורר,

לא נשארו שמאלנים, מספיק ודי לנו להתקוטט בינינו לבין עצמינו, בוא נשאיר את ההגדרות מחוץ לויכוח ואת הויכוח מחוץ להתייעצות הפומבית. יש בעיה כרגע צריך לרכז מוחות ולהגיע למצב שיש אסטרטגיה ויש טקטיקה. כולנו יהודים, מספיק עם שנאת אחים, זה פסה!!! וגם אני אוכלת שרימפסים, סושי חומוס ושתי ביצים עין עם סלט ערבי. (מה שכן..אני שמחה שנפל לחצי מהם האסימון, וחבל שהתהליך הבשיל לאט)

Charlie

New member
אין יותק ימנים - תתעורר

איך אמר שמעון פרס לפני שבועיים? "השמאל איבד פרטנר והימין איבד מפה". הרי גם בליכוד מבינים שיישות פלסטינית קום תקום וכי בלתי ניתן יהיה לשלוט לנצח על עם אחר מבלי שהלה יתקומם ויצא למלחמת חופש, או טרור, נגדנו. השמאל הקלאסי שהאמין ב"מזרח תיכון חדש" וב"דו-קיום" קרס. הימין שסבר שאפשר לממש את חזון התעתועים של "ארץ ישראל השלמה" נמוג. האמת והפיתרון יהיו אי שם בין ברק לביבי, בין פואד לאריק, בין דב"ג לבגין, בין וייצמן לז´בוטינסקי.

בסדררר

מקומו של שמעון פרס שמור לו במועמודות לפרס נובל לספרות, על כשהנך מצטט את האיש המכובד נא הקפד לציין "מדברי המשורר" ועוד מילה קטנה, "אמצע" היא לא מילת קסם ולא פטנט שמור לאף אחד, הרבה פעמים להיות תקוע ב"אמצע" או בין לבין כפי שציינת משמעותו האופרטיבית היא: א ס ו ן .

Mr.Z

New member
אני חושב שיש...

אנחנו לא שולטים על עם אחר, 98% מהפלסטינים נמצאים באזורי B ו-C והם נשלטים ע"י הרשות הפלסטינית. לפני שהפלסטינים פרצו במלחמת הטרור על אזרחי ישראל חייהם היו טובים, האשם במצבם הוא ערפאת אשר הביא אותנו למצב הזה ושבמקום לספק אוכל לעמו עסוק הוא בלהביא ספינות נשק על מנת לרצוח באזרחי ישראל.

Charlie

New member
קישקוש

אולי אתה לא נמצא ממש בתןך מרכזי הערים אך אתה מקיף אותן. פלסטיני שרוצה לצאת מקלקיליה לטול כרם צריך לעבור 7 מדורי גיהנום של השפלות במחסומים. בעקיפין - אתה שולט באוכלוסיה בצורה זו או אחרת. ה-פ-ר-ד-ה!

Mr.Z

New member
זה לא אשמתנו....

זה לא אשמתנו שהוא צריך לעבור "7 מדורי גיהנום" כי אם אשמתו של ערפאת שיצר את המצב בו אנחנו צריכים לגרום סבל לאוכלוסייה אחרת כדי להגן על חיי תושבי ישראל, אם אתה שואל אותי מה אני מעדיף שהפלסטינים יסבלו או שנוכל להציל חיי יהודים, אני חושב שאני אבחר באפשרות ה-2. וזה לא חייב להיות ככה אם ערפאת ישנה את דרך הטרור שהוא בחר בה ויחזור לדרך השלום וילחם בטרור אז חייהם של הפלסטינים יהיו הרבה יותר טובים והם לא יצטכו לעבור "7 מדורי גיהנום". ואסיים בקטע ממאמר של עו"ד אליקים העצני: "לסגר-כתר שלנו קדם סגר-כתר פלסטיני עלינו. מיד עם פתיחת מעשי האיבה הם הודיעו שמטרתם לסגור את המתנחלים היהודים "כמו עכברים בחוריהם". אמרו ועשו, ובהצלחה לא מבוטלת: כביש הבקעה והכביש מירושלים דרך גבעת-זאב ריקים, כבישים פנימיים ביש"ע נסגרו. אזורי תעשייה שוממים. כ-200,000 יהודים ביש"ע מסוגרים בבתיהם, ויש בני זוג שנוסעים בנפרד, כדי שאם אחד מהם ייהרג, ישאר לילדים לפחות ההורה שנותר. יהודי שנכנס לשטחיהם גורלו מוות. שניים מפעילים סגר-כתר – הפלסטינים ואנחנו. הם באמצעות ירי על מכוניות ורצח הנוסעים, ואנחנו על-ידי חפירות וחסימות. היכן היו עדיני הנפש, שהסגר שלנו נראה להם בלתי מוסרי, כשנרצחו אמהות לילדים ונגדעו רגלי ילדי משפחת כהן?"

Charlie

New member
MR.Z

דיברתי על התקופה של לפני האינתיפאדה הנוכחית.

אין באמצע...

זה כבר הוכיח את עצמו....... רק טרנספר יביא שלום. מולדת או פלשתין. מולדת על המפה... אני רואה את זה כל יום אני גר בכפר סבא ואנשים מצטרפים לתנועה וזה טוב ואנשים מבינים שהפיתרון היחיד הוא -טרנספר. אני לא רואה את הליכוד בתור מפלגה ימנית היא בשבילי כמו מפלגת העבודה הליכוד כבר חארתה אחת גדולה ועבודה בעיניים (תרתי משמע). רק מולדת המפלגה עם האידולוגיות הנורמליות....

ובגלל זה היא דבוקה לכיסא

לשרי הליכוד יש לפחות תירוץ להישארות שלהם בממשלה (אם כי לא מוצדק לטעמי). איזה תירוץ יש למולדת? אני אגיד לך: רדיפת השלטון, הכסף והשררה. זו המפלגה עם ה"אידאולוגיות" שלך.

התירוץ שלהם....

זה שהם לא יכולים שהם מחוץ לממשלה..... ואני מתנגד להישארותם בממשלת הדמים הזאת..... גם רוב החברים והפעילים מתנגדים להישארותינו בממשלה.. ועכשיו יש ישיבת מועצה לגבי זה....... תצפו לשמוע בחדשות דברים. בקיצור נשארנו עם האידאולוגיות שלנו כי בעצם החברים והפעילים הם עיקר המפלגה ולא המנהיגים שלה..... אנחנו לפחות לא מצהירים בגלוי שוויתרנו על האידיאולוגיות שלנו... ועדיין יש לנו אידיאולוגיות פי 80 מהליכוד, הליכוד הוא סתם תנועה שמשתייכת לימין אבל בעצם נוטה יותר שמאלה.

למעלה