מה עובר בראש של אנורקסית??

בָלבָל

New member
מה עובר בראש של אנורקסית??

אני חייבת לגלות... איך הן עושות את זה?? איך אפשר לא לאכול?? איך אפשר לרזות כלכך??? מה הסוד??? אנורקסיות חולות נפש, גם אני חולת נפש... אבל רחוקה מלהיות אנורקסית... אני רוצה לרזות! אבל איך מפסיקים לאכול איך נכנסים לקריז של ספורט איך????? איך מגיעים למצב שקמים ב6 בבוקר לעשות ריצת בוקר?? איך מגיעים למצב שאוכלים 3 יוגורטים במשך כל היום???

בלבל

את הדברים שאת מבקשת לגלות לא ניתן לברר בפורום כזה שעיקרו תזונה נכונה. וכפי שכבר ענו לך : עדיף שלא תדעי... פורומים אחרים (פסיכולוגיה ) אולי יוכלו להציע לך עזרה לה את זקוקה.

Darkness Falls

New member
ובכן...

קודם כל אני חייבת לחזור על דבריהם החכמים של קודמי ולהגיד שעדיף שלעולם לא תדעי. דבר שני כמו שבעצמך ציינת אנורקסיה היא מחלת נפש. זה באמת חסר טעם לנסות ולחפש איזשהו היגיון מנחה בהתנהגות הזאת. בתור אנורקסית בתהליכים החלמה אני יכולה להגיד לך שכשאני מסתכלת על הדברים שעברתי בשנים האחרונות אני בעצמי תוהה מאיפה באה לי היכולת לרעוב ימים שלמים ולהמשיך להתרוצץ. זה משהו שהיה מעבר לשליטתי. ועוד דבר. למה לך לדעת איך עושים את זה? את רוצה לרזות? בבקשה. אבל בצורה בריאה ומאוזנת כי תאמיני לי זה לא שווה את הרזון הזה. את תהרגי את הגוף ואת הנפש ולא ישאר לך שום כוח להנות מהחיים. אני יודעת שזה נשמע נורא פשוט ורומנטי אבל זה לא. הרזון הזה לא שווה סבל שכזה. נקודה.

../images/Emo128.gif ההודעה שפורסמה כאן נמחקה

כיוון שהיא אינה תואמת את רוח הפורום. ובהזדמנות זו תזכורת לגולשינו הנאמנים: מטרת הפורום לייעץ בנושאי תזונה ודיאטה בלבד. זהו אינו פורום טיפולי עבור הסובלים ממחלות שונות הקשורות בבעיות אכילה, אלא פורום מקצועי ל"בריאים". אנו מקווים כי תוכלו לכבד צביון זה של הפורום ולהמשיך לגלוש איתנו וללמוד מנסיוננו.

absolutly

New member
בתור מי שיש לה הפרעות אכילה שנים..

באמת לא מאחלת לך להכנס למעגל קסמים שאין יציאה ממנו. תאכלי טוב ונכון, תהני מהאוכל, אל תתני לו לשלוט בך, תעשי ספורט בצורה מבוקרת ונכונה, והרי לך אורח חיים בריא ומאושר. ושלא תדעי בעיות כאלו לעולם.

בָלבָל

New member
תודה לכולם (תגובה מאוד מאוד מאוחרת)

אבל שלא תחשבו ששכחתי ששאלתי... השאלה הזו עולה לי לראש מידיי כמה שבועות. אני יודעת בעצמי שאנורקסיה זה רע וכו' וכו'... אבל לא מצליחה לעשות את הדברים בדרך הבריאה והנכונה, ונמאס לי לחכות לרגע שאתמיד בספורט ובתזונה. אני צריכה משהו שידחוף אותי, ונראה לי שרק מחלת נפש כמו של אנרוקסיות תעזור לי לא משנה, אני יישאר שמנה

למעלה