מה עובר עליו?

מה עובר עליו?../images/Emo4.gif

יש לי ידיד טוב מזה שנים (אם אתם זוכרים כתבתי עליו) אנחנו מאוד קרובים אחד לשני, אמר לי לפני כשבוע שהוא מאוד מעריך אותי ומכבד אותי. בחודשים האחרונים הוא בתקופה לא קלה בכלל, ובזמן האחרון הוא התחיל לשתות, כמעט כל יום הוא שותה, ובסופי שבוע הוא מגזים בשתייה, אני לא מבלה איתו זמן רציף בפגישות ובקשר טלפוני.. לא יודעת מה קרה לו, כלומר, לפני כשבועיים היה לנו ריב רציני כזה ויום אחריי זה השלמנו, יום למחר הוא התקשר אליי ודיברנו כרגיל ואפילו דיברנו על סתם נושאים אישיים כלומר שקשה לו וסתם אתם יודעים, תלונות למיניהם בקיצור, מאז, אינני שומעת שום טלפון ממנו, רק שלקראת סוף שבוע האחרון ראיתי אותו ממש במקרה באיזה איזור בילוי ששם כמעט הלך מכות עד שקראתי לו והוא ענה לי ובא אליי כשכולו שיכור, הוא לא חידש לי דבר. ומאז, שום טלפונים ושום דבר. חברה שלי אומרת לי שהוא מנפנף אותי ולא רוצה בקשר איתי יותר. אחרת טענה שהוא רוצה זמן לבד עם עצמו, לפתור כמה דברים. אני רגילה להצקות הקטנות שלו שהוא מתקשר אליי וסתם בא לו להעביר ת'זמן איתי בכיף. אבל, לא יודעת משהו מוזר פה הוא לא הרים אליי טלפון שבוע (עיזבו אתכם שראיתי אותו במקרה זה לא נחשב) אני דיי מתפלאה למה הוא לא יוצר איתי קשר? אני מנסה לראות אם עשיתי משהו רע אך אינני רואה דבר. אפילו אני בקושי מרימה אליו טלפון. אשכרה הוא מתלונן ואומר כזה (בצחוק) למה אני לא מתקשרת אליו ורק הוא כן מתקשר אליי. עכשיו מה? שתיי החברות שלי טענו שלא להתקשר אליו, שאני צריכה לשמור על הכבוד שלי. ולחכות לטלפון שלו (אם בכלל יהיה דבר כזה). אז מה אתם אומרים? מה דעתכם? מה אני צריכה לעשות?

magenta73

New member
כבוד?

אם הוא ידיד טוב שלך, ויש בניכם חברות, ואכפת לך ממנו, איך את יכולה מצד אחד לראות שהוא כנראה במצב לא טוב בחיים שלו, ומצד שני, לא להתקשר ולשחק משחקי כבוד? צאי קצת מהבועה של עצמך. תנסי לפחות. ותביני שכנראה יש שם משהו שצריך עכשיו תמיכה....

זמשוש

New member
מסכימה

הסימנים מראים שמשו לא בסדר... תתקשרי... תהיי שם בשבילו... תראי אם את יכולה לעזור... כשמצבו ישתפר תראי אם יחסו אליך משתנה או נשאר כעכשיו ולפי זה תחליטי הלאה.

למעלה