מה עובר עליי...

why worry

New member
מה עובר עליי...

היי,

אני אציג את עצמי. אני בת 22. יש לי חבר כבר 3 שנים. הוא הכי טוב ומתחשב בעולם ואנחנו אוהבים אחד את השני.
אנחנו מתראים רק בסופי שבוע כי הוא בקבע בצבא. ולמרות הכל, יש לנו תקשורת טובה, וגם מבחינה מינית הכל היה בסדר...
עד לא מזמן.
ראיתי פורנו בפעם הראשונה, לא מתוך חרמנות, אלא מתוך סקרנות. וכולן שם כל כך יפות, רזות, מטופחות, עם כל מה שצריך.
ושוב, כמו שאמרתי, אנחנו מתראים רק בסופי שבוע, ומה שהוא עושה באינטרנט באמצע השבוע זה העניין שלו. לא התערבתי בזה אף פעם.
מה שכן, מאז, אני לא מסוגלת לשכב איתו. אני לא מרגישה יפה מספיק או מושכת מספיק.
הוא אוהב אותי מאוד, ו"אם לא בא לי", אז "לא". הוא לא מנסה לדחוק בי או בכוח. אבל שוב, הוא בן... ואם לי לא בא, אז הוא יפנה לאינטרנט. לא מתוך כוונה לפגוע בי, אלא מתוך כוונה להיות פחות "טעון" מה שנקרא.
העניין שזה נהיה מן מעגל כזה.
אני לא מסוגלת לדבר איתו על זה. אני גם לא יודעת איך הוא יגיב לזה. אני גם לא מצפה שיפסיק עם זה.
אבל כשהוא אומר שאני יפה ומיוחדת וסקסית, אני לא מאמינה לזה. וגם לא בא לי על "זה".
וזה כן מטריד אותי.
וזה פוגע גם בי וגם בו וגם בנו.
ואני לא יודעת מה לעשות.

Tsachi6

New member
אני בחיים לא יבין למה בנים מתרברבים על פורנו

בטח שבטח בגלוי עם בת הזוג שלהם.
אם אני רואה או לא רואה פורנו, זה ענייני הפרטי. ומבחינתי זה טאבו. לא החברים, לא משפחה ובטח לא החברה צריכים לדעת מזה.
אם את מרגישה שהבחור מעדיף פורנו מאשר להיות איתך, תעזבי ומוטב שעה קודם. את בת 22. אני מבין שאת כבר שלוש שנם וזה לא הולך ברגל, אבל כל החיים לפנייך ותפגשי עוד הרבה מחזרים בשנות ה20 לחייך. לפעמים צמריך לחתוך, עם כל הצער. למחרת בבוקר פוקחים עיניים ומגלים עולם חדש.

why worry

New member
הוא לא מתרברב, וגם לא "משתף",

למען האמת, כמו שכתבתי, הוא בקושי מדבר על זה.אנחנו לא מדברים על זה, וכשהוא כן, זה רק אם אני שואלת, והוא רוב הפעמים נמנע מלענות.

מה שמציק זה שאני יודעת שזה קורה

Tsachi6

New member
לדעתי את יכולה להרגיש בנוח להפסיק ממנו לצפות

את מכיר מספיק אנשים שבחיים לא ייגעו בפורנו כל עוד הם במערכת יחסים תקינה. עבורם, זה סוג של בגידה.

מבחינה הלכתית צפיה בפורנו זה בגידה אבל.. מצד שני גם להגיד לשכנה ממול "בוקר טוב" עם חיוך זה נחשב לסוג של בגידה אז לך תבין את הראש של עובדי האלילים האלו

mad alot

New member
בסדר הנחתי שמדובר על אנשים שחיים בעולם

האמיתי, ולא עולם שנשלט על ידי יצור דמיוני כמו וולדרמורט או אלוהים.

Talg123

New member
תאמיני לי....

שזה ממש לא משנה מה ראית בפורנו אם חבר שלך אוהב אותך תאמיני לי שהוא חושב שאת גם סקסית והכל ואין שום טעם
להגיע למצב שאת חושבת שאת לא מספיק מושכת ביגלל מה שראית באיזה משהו באינטרנט... הריי ביינינו גם ככה תמיד יהיה מישהו
שאנחנו חושבים שהוא יותר סקסי או יותר יפה מאיתנו אז זה אומר שאנחנו לא שווים הרבה? לא ממש לא אנחנו שווים הרבה ומי שאוהב
אותנו אוהב אותנו בדיוק כמו שאנחנו ולא מצפה להחליף אותנו במשהו אחר.
בקיצור את חייבת להוריד מהראש שלך תמחשב הדבילית הזאת(מצטער) ולא לחשוב על זה יותר כי זה באמת חסר כל חשיבות.

Light18m

New member
אל תאמיני לפורנו!

הסקס הכי טוב שהיה לי זה עם בחורות שהיו לי רגשות אליהן.
אני לא רוצה לפרט, אבל אם הוא אוהב אותך זה עדיף על שחקנית פורנו זרה.

Tsachi6

New member
אם הוא באמת אוהב אותה

ורואה שזה עושה לע רע שהוא צופה בפורנו, אז שיפסיק לחשוב עם הבאיבר הקטן ויחדול מיד. כל עוד יש מערכת יחסים מינית תקינה, אני באמת לא מבין למה שגבר יחפש סקס וירוטאלי וניאוף וירטואלי ברשת.

Puskas

New member
כי אנשים צורכים פורנו..

ככה זה וזה לא קשור למיניות בריאה...
אדם שצורך פעם בכמה חודשים קצת פורנו זה לא משהו רע..
גם אדם בזוגיות לפעמים מעדיף להביא ביד... חלק מסתפקים בפנטזיות וחלק משתמשים בפורנו...
זה לא אומר שהאדם הוא פחות טוב או שהזוגיות אינה בריאה..
יש אפילו המון זוגות שצופים יחד בפורנו תוך כדי סקס בשביל לחמם את העסק..
לי אישית זה לא עושה את זה אבל אני לא שופט את מי שזה כן עושה לו..

Puskas

New member
99.9% מהאנשים צורכים פורנו

ברמה זו או אחרת.. זה יכול להיות פעמים בודדות בשנה ולהסתכם בתמונות באינטרנט או סרטונים קצרים וזה יכול להגיע עד אנשים שצורכים את זה על בסיס יומי עם סרטים מלאים וכו'... בסופו של דבר, כל זמן שלא מתמכרים לזה ויודעים להבדיל בין פורנו לבין מציאות, הכל בסדר ואין סיבה להרגיש "קטנה" ליד כוכבות הפורנו.

אם בן אדם מתמכר לזה אז הוא כבר לא יכול להשיג סיפוק בסקס רגיל והוא נשאב לעולם הפורנו וזה גרוע מאוד..
כמו שזה נשמע, לחבר שלך אין התמכרות, הוא צורך את זה במינון במהלך השבוע וזה לא מוריד מהמשיכה שלו אלייך ומהרצון שלו לשכב איתך..
אם הוא לא נותן לך הרגשה שאת שווה פחות מכוכבות הפורנו ואם הוא לא יורד בחשק המיני שלו איתך לעומת החשק שלו מול פורנו,
אז למה את צריכה להמציא צרות איפה שאין?

הבחור אוהב אותך, נמשך אלייך, הסקס טוב, הוא נותן לך הרגשה טובה לגבי עצמך, אז חבל שאת מאכילה את עצמך סרטים..
כוכבי פורנו הגיעו למקצוע שלהם מסיבות שונות.. בין אם זה גבר שניחן בכישרון למשוך כל מספר 40 דקות או משהו כזה,
או בין אם זו אישה שממש טובה בסקס ורוצה לעשות מזה כסף..
רוב האנשים הם לא כוכבי פורנו ואין להם את מה שיש לכוכבי הפורנו.. את וחבר שלך נורמטיבים, אתם לא מצלמים סרט פורנו ולא חיים בתוך אחד כזה,
יש לכם זוגיות טובה ומיניות בריאה ותיהני מזה..

תעשי סקס בחופשי ותפסיקי לחשוב על שטויות ששייכות לפנטזיה

mad alot

New member
ונגיד והוא היה אומר לך ש,

הוא יודע שראית פורנו, ועכשיו שהוא יודע שראית בולבול עצום והוא מרגיש שהוא לא יכול לספק אותך במיטה.

מה תגידי לו?

אם כבר נפלת על פורנו אז ... את חושבת שכולן\ם שם יפים ? ממש לא ..
את צריכה לצפות בפורנו HOMEMADE או AMATURE שזה פורנו של אנשים פשוטים שצילמו לבד או באופן חצי מקצועי ויש שם אנשים רגילים וחלק אפילו מכוערים אש ..
אבל אם את כ"כ מתעקשת על פורנו מקצועי אז יש רק שם אחד שיוציא לך מהראש את המחשבות הלא נכונות שלך ..
רון גרמי
http://www.imdb.com/name/nm0000465/?ref_=sr_4

AlabamaW0rley

New member
וואלה, המצאת לעצמך צרות.

תגידי, אין לך פנטזיות שלא קשורות בו? את לא... איך לומר את זה... פעילה מחוץ לפעילות המשותפת שלכם? את לא מסתכלת על גברים אחרים יכולה להגיד שמישהו נראה יותר טוב מחבר שלך?
אני יכולה להגיד לך שעם אהבה ענקית ובלי שום שעמום בקשר, יש את המצב הזה שאת אחד על אחד עם עצמך והעולם שלך. וזה לא נורא. המוח הוא לא תוכנית כפי בקשתך.
חוץ מזה שלצפות בפורנו זו נורמה ולא פוגע כלל ביחסים.
אם כבר, אז דווקא שיחות נפש עם ידידות יכולות הרבה יותר לפגוע ביחסים מאשר תמונה של אישה ערומה שמתפשטת לפרנסתה.

למעלה