מה עובר על איתי?

יNOT

New member
אי אפשר לשאול שתי שאלות בשרשור אחד? ../images/Emo4.gif

מה גם שלא ממש פירטת מה אתה רוצה לדעת..

droriko

New member
מגיע לו קרדיט מסויים

הוא לא מפחד לבוא ולהגיד לאנשים את מה שעל ליבו, עם כל הפחד והאי נוחות .

droriko

New member
ברור שהוא חסר אופי,וכמו שאמרתי מסכן

אבל הנקודה הזאת של אזירת האומץ לדבר איתם מגיע לו קרדיט

bibaso

New member
הוא הוציא את עצמו קטן

משום שנכנס כגדול ללא כיסוי ובצורה מטומטמת, ואי אפשר להאשים בזה את שיפרה, צבר וליאון. ומי שהקשיב למה ששיפרה ולאחר מכן צבר אמרו לו - ולמה שהתלוננו עליו אנשים בסוכה אתמול - חייב להסכים עם זה שהם אמרו לו את האמת - מה בהתנהגותו גורם לאנשים לאנטגוניזם כלפיו.

droriko

New member
והסנוביזם של שפרה זה משהו שעובר ליד האוזן?

אפילו איתי עצמו שעומד מולה זיהה את זה והצביע לה פעם אחת בגלל זה? זה שהוא נמושה מדי בשביל לאמר לה בפנים זה משהו אחר .

bibaso

New member
אבל לא צריך להסחף מהצורת דיבור

שלפעמים היא מעצבנת, להפוך אותה למפלצת, ולפרש כל מה שהיא עושה לשלילה. והכי מעצבן זה שצריך לתת עדכונים אובייקטיבים ולא עדכונים מוסטים על ידי שנאה עוורת. מה שמתפתח מהשיחה הזאת זה שבסופו של דבר הם עוזרים לאיתי, ובניגוד לשי שהוא זה שחימם את כולם (ותמיד זה מתחיל על הסיס משהו אמיתי) נגדו, וכשאיתי בא אליו הוא התמם בסגנון - לא יודע, אתה נראת לי עצבני, לא הייתי כל היום.

droriko

New member
עוזרים לאיתי, עוזרים לליאון,עוזרים לרנין

למה מי הם בכלל? סתם איזו פלצנית מבצלאל שאפילו ליאון לא סובל , ועוד איזה אינמי אחד שלולא היה סקסי היה עף מהתוכנית עוד לפני בוריס .

droriko

New member
אבל אני סטרייט (נגיד)

מה לצבר יש להציע לאחד כמוני? בזה שהוא משוויץ בכמות הסרטים שהוא רואה? בדיבור שלו על עוגות? על פאבים ? הבן אדם לא מצחיק, לא מעניין , כשמו כן הוא, סוג של עציץ. תראה בדרך כלל אני לא אוהב לבקר את צורת הדיבור של האנשים בוילה(אלא אם היא ממש מעצבנת אותי, כמו אצל שיפרה) אבל כשבן אדם כמו צבר צובר ביטחון ומרשה לעצמו להטיף מוסר לאחרים ולהגיד להם איך לדבר ואיך להתנהג בבית זה מעלה ת'פיוז. נראה שזה ששיפרה ושי לצידו העלה את הביטחון העצמי של הבן אדם לשמיים , במציאות מי היה סופר אותו בכלל.

bibaso

New member
בלי קשר מי הם - בשיחה הם עזרו לאיתי

וכתבתי קודם בדיוק כיצד.

Jason2

New member
אין שום סנוביות בשפרה

הכל הכפשות של עינב (שלפני שקפצה אל מותה בבנג'י קראה לשפרה שתחבק אותה).

droriko

New member
למה איתי הזה הוא כזה נמושה?

הבן אדם מבקש משיפרה שתיתן לו "שיחות ייעוץ" על האישיות שלו,שיפרה הנסיכה הקסומה מתנדבת כמובן לספר לאיתי כמה הוא דפוק,אמרת לו בשיא הזחיחות שהיא מקווה שזה יעזור לו להשתנות ,ואיתי לא מעלה על דעתו בכלל לדרוש משיפרה שבעצמה תשתנה בדברים שמפריעים לו (כאילו שהיא מושלמת) הבן אדם הזה כזה חסר עמוד שידרה, מילא שהוא מפחד מצבר אבל משפרה??

24 שעות 1

New member
צבר"יש אנשים שלא עושים כלום עד היום"

ואני מחכה להם הוא בטח לא מתכוון לרנין שעד היום לא הרטיבה את ידייה הענוגות לא בכלים לא בבישול לא בנקיון שירותים ולא בשום דבר אז את מי הוא מחפש את יוסי את עינב

אור2221

New member
אפילו צבר לא יטען שעינב לא עושה כלום

הוא יודע שהם אוכלים מהבישולים שלה במשך חודש. הוא פשוט אומר לאיתי שהציפיות שלו מוגזמות ומכבידות על ההתנהלות בבית.

למעלה