מה עובר על התושבים בצפון ?

eimad

New member
מה עובר על התושבים בצפון ?

טוב .. אני כתבתי שם בלוג אחד ... תקראו .. אולי יעניין אותכם . הנה קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289489,00.html

NoOoLa

New member
קראתי אותו וממש מצטערת על כך

שאכן המצב הולך ומחמיר , ואני גם מבינה עד כמה זה קשה לחיות עם הפחד הזה , אני גם חייה בסביבה שאכן מסוכנת , ושומעת מידי פעם ופעם את הבומים של הנפילות ואת האזעקות מסביב , כך שהלב שלי "יורד עד הרגליים" , בבית שאין בו מקלט או ממד , אפילו שהקטיושות עוברות מעל הכפר שלנו ואלחמדוללה עוד לא סבלנו מטראומה בכפר שלנו ומתפללת שלא נסבול ... אין קולות עולים על הקול של סיום המלחמה , את הנוח ושלוות הנפש כבר התגעגענו ... מאחלת לך הצלחה במבחנים כך שאתה צריך להתרענן ולהתחיל לעבוד .. כי זה העתיד שלך... בהצלחה לך.....

yaser21386

New member
../images/Emo201.gif לבנו איתך ידידי

הכל זמני בחיים עימאד. ולכל התחלה יש סוף. נמשיך להיאחז בחוט התקווה לימים יותר רגועים וורודים מאלה שעוברים עלינו כיום.

renazid

New member
מקווה שהביעה תיפתר ובקרוב..

גם עלי עובר אותו דבר.. באמת זה מאוד קשה לחיות עם הפחד הזה... אני מבקשת מאלוהים שהבעיה תיפתר ובקרוב... ושאלוהים ישמור את כולם.. כי בסופו של דבר זאת מלחמת אחים... בן אדם מול בן אדם..

natalysh

New member
עימאד יקר...

אני מבינה את הסבל שלך. מי ייתן שהמלחמה תגמר כמה שיותר מהר ועם מינימום של מחיר מאיתנו, ונוכל לחזור לשגרה, בה מבחנים כמו "אנטומיה" באמת יהיו הצרה הכי גדולה שלנו...

yaser21386

New member
קצת צבע לימים האפורים ../images/Emo151.gif

טוב ... האמת שרציתי לשתף אותכם בסיפור, בדיחה, חידה מה שתקראו לזה .. זו סיטואציה שמתארת את הקשר בין גניקולוגיה לבין רפואת שיניים. פציינטית מתקשרת לגניקולוג שלה. "דוקטור, קצת לא נעים לי, אבל אולי שכחתי את התחתונים אצלך ?"
"לא, לא" עונה הגניקולוג הנבוך ..
"אם ככה" אמרה הפציינטית "בטח נשארו אצל הרופא השיניים"
Thatws all folks ליל מנוחה לכולם.

Benjamin Turner

New member
עימאד ../images/Emo24.gif

עצוב, ועם זאת מחמם לב לקרוא את דבריך הפטריוטיים (ואת דברי דיאנה, בynet). אף אחד מאיתנו לא נהנה לראות הרוגים באף אחד מהצדדים, אלא שזו מלחמת אין-ברירה, וגם לנו, הצפוניים, אין ברירה אלא לשבת ספונים בבתים עד יעבור זעם ולקוות שהמצב ישתפר ובמהרה, וש"המחרבנת" תמצא את מקומה הראוי, עמוק באדמה. תהיה חזק, נעבור גם את זה.

MAN e

New member
אתה חייב לשלוח את הקישור ל...

פרופ' ספירא והדיקאן !!! חשוב שיבינו באיזה מצב הסטודנטים בצפון נמצאים, כי נכון לעכשיו ההיענות שלהם להקלות במבחנים שלנו די שואפת לאפס לצערי.. אם אתה רוצה אני מוכן לשלוח את הקישור בשימך.

eimad

New member
חח .. מני ..

אני מקווה שהמלחמה הזו תיגמר .. גם אם לא יסכימו להקלות ... זה לא מה שמדאיג אותי עכשיו , מה שמדאיג אותי זה לחיות בביטחון ... אם אתה רוצה לשלוח אותו תשלח ... אין לי בעיה , כל עוד יעזור במשהו גם לשאר החברים שלי ביי מני

למעלה