מה עובר על יהושע?

אורז

New member
מה עובר על יהושע?

שמתם לב שכבר הרבה מאוד זמן לא ראינו שום דבר טוב מהמשרד שעד לפני חצי שנה נחשב בין הקריאיטיביים והמבוקשים בענף? ופתאום יצא הסרט המעפן הזה של סנדרפול או משהו כזה עם תסריט שאפילו בצ'יזמריו לא היו מאשרים. מה זה צריך להיות? לאן נעלם ספי?

copytogo

New member
שום דבר מיוחד...

ספי שקד עדיין נותן בראש... לדעתי הסרט של סנדלפור די מצחיק בצפייה שנייה ושלישית - סה"כ רצו להכניס את השם ואת זה הסרט הזה עושה בצורה קצת עקומה אבל נראה לי שזה עובד - אתה זוכר את השם... בקרוב אמור לעלות קמפיין חדש שלהם וחוץ מזה שיש להם עכשיו סדרה שאני ממש אוהב של מודעות לעיריית תל אביב - " יש חשק לצאת" עם החלזונות והצבים ה"ריקים"

veryhot

New member
U JUST WAIT

מייד אחרי ירידה קיימת עליה... חצי שנה האחרונה היתה שחונה לרוב המשרדים, טוב נו - חוץ מקשר בראל - אבל מעבר לכישרון - זו גם פונקציה של גודל משרד. יהושע לא משרד גדול, אבל בהחלט מבריק - פונקציה של זמן.. בואו ננהל את הדיון הזה לקראת פברואר-מרץ, שרוב הקמפיינים הראויים יעלו אז.. ספי יבריק גם יבריק ( זה פשוט מובנה עמוק באישיותו - מה לעשות). לגבי הריבה... נו מה לעשות - WIN SOME LOSE SOME

Dark Muse

New member
סטדלפור זאת אחלה פרסומת

השחקנית\דוגמנית שם ממש חמודה!

johny_abola

New member
אם זו כל כך אחלה פרסומת, איך אתה לא

יודע אפילו את השם של המותג (למרות שאומרים אותו שם כל הזמן? זה סן-דלפור! לא סטדלפור.

Dark Muse

New member
אתה יודע...

עכשיו שאתה ככה תוקף אותי אתה יוצא מטומטם, אתה יודע למה? כי אתה לא יודע לקרוא אנגלית פשוטה השם של המותג זה st. dalfour ורק כדי להוכיח את הטיפשות שלך, הנה קישור לאתר הרשמי שלהם. אז לפני שאתה תוקף מישהו כדי מאוד מאוד אבל שלא תצא מטומטם... וסליחה על ההשמצות, אבל אני מאוד אוהב אפסים כמוך.

johny_abola

New member
גם אני מאוד אוהב אותך...

לגבי השם של המותג, זה מה ששמעתי, ואני עדיין דבק בכך, ובנוסף, במדור פרסומות ב"רייטינג" היה אייטם על הפרסומת וגם שם נכתב "סן-דלפור". חוץ מזה, אני מצטער מאוד, אבל לא ראיתי בפרסומת את שם המותג באנגלית, אלא רק שמעתי את השחקנית אומרת אותו, וזה מה ששמעתי (אבל אני מעריך מאוד את ה"השקעה" שלך בחיפוש האתר שלהם. אני מקווה שבדרך כלל אתה מנצל את הזמן שלך טוב יותר). לסיכום, אני ממש אוהב תגובות של אנשים כמוך - הן עושות לי את היום, במיוחד עם השגיאת כתיב שלך. בקיצור, באת להתרברב ויצאת טמבל.

Dark Muse

New member
אל תדאג לזמן שלי...

5 שניות לחפש אתר זה ממש לא ביזבוז זמן בשבילי. ואיפה ה"שגיאות כתיב שלי". לפי ההודעות שלך בפורום אני מבין עם מי יש לי עסק... אז אני לא ארד לרמה של אדיוטים כמוך, מצדי אתה יכול פשוט להתנדף. שיהיה לך חיים (או מוות) טובים.

amiro007

New member
אפ אפ אפ!!!!!!!להרגיע!

אחלה פרסומת שלא עלתה הרבה וזוכרים תמוצר.. פעם הבאה אני אזהה את המוצר
אבולה מאיפה השם שלך מגיע??

ISOKED

New member
שניכם צודקים

אכן המוצר נכתב עם st בהתחלה אולם בצרפתית מבוטא הצרוף הזה סן (saint)

johny_abola

New member
זו שירלי שוורצברג ששיחקה את רונה ב

רמת אביב ג'. אבל אחי, היא תפוסה (המפיק יואב גרוס).

למעלה