מה עוד אפשר לעשות???

מה עוד אפשר לעשות???../images/Emo7.gif

אני אחרי הפריה חמישית , שלושה הריונות כימיים והריון כימי רביעי כנראה בדרך............ הפעם החלטתי לנסות את ברטוב , עשינו מיון היו זרעים מצוינים, עוברים ללא שברים,אמנם לא 8 תאים, אבל הצליח להתפתח ברחם. אני לוקחת קלקסן מיום ההחזרה למרות שלא נמצאה בעית קרישיות , וגם גסטון. עשיתי גם בדיקות קריוטיפ והיסטרוסקופיה נמצאו תקינות. (נמצאה מיומה קטנה מאד ולפי דעת מומחה{גולדנברג} ההריונות הכימיים לא קשורים אליה) הבטא היתה ביום ראשון היום ה11 להחזרה-38 עלתה יום למחרת ל56 ואתמול -72 השוני מההריונות הכימיים הקודמים הם הערכים הגבוהים של E2-11,509 ופרוגסטרון -266 אמנם הם ירדו בבדיקה השלישית אבל עדיין גבוהים. כשחששתי מהריון כימי ממש כשקיבלתי את הבטא הראשונה , הרופא שלי אמר לי כי ערכים כאלה לא קשורים בהריון כימי. שמעתם על כזה דבר?? אני מיואשת !!! נמאס לי להתאכזב כל פעם מחדש . מה עוד אפשר לעשות???

אנסה קצת לעזור ולהרגיע

אני נכנסתי להריון אחרי 4 שנות טיפולים בהפריה ה - 7 כנגד כל הסיכויים שולחת לך כח אסור להיכנע בסוף מנצחים. משאלתך ומנתוני הבדיקות שלך נראה לי שהכל תקין הבטא עולה מ38 ביום ה11 ל56 למחרת ואתמול 72 נראה לי תקין. אצלי בהריון בבדיקה ביום ה12 בטא 43 ולמחרת 58 והכל היה תקין. מקווה שעזרתי אשמח לקבל עוד שאלות איתך מיטל

אין הכפלה אפילו של 1.3

צריך להיות לפחות 1.5 , בגלל הניסיון שלי אני יודעת לצערי שעכשיו נשאר לה לרדת. כך קרה לי 3 פעמים. לא מכפילה טוב ואח"כ יורדת. בנוסף , כואבת לי הבטן מאד . לגבי התוצאות שלך , עשית בדיקה אחרי יום ולא אחרי יומיים, נכון? 58אחרי יום זה בסדר, הבעיה שלי יצא 72 אחרי יומיים מה56 ולא יום.

מקווה שהכל בסדר

בכל מקרה מחזיקה אצבעות יש ניסים מקווה מאוד שאני צודקת. אני זוכרת שהייתי בתקופת הטיפולים שבחינתי היתה תקופה שחורה בחיינו נאמר לנו שהריון כימי מסמל טובות זה אומר שמשהו כן מתרחש בגוף לכן תראי זאת כחיובי. גם בספר של פרופ' בן רפאל - המדריך המלא לפריון מצויין כך - ציטוט מהספר:מצד אחד הריון ביוכימיעם כל התסכול מעודד מאחר שהוא מוכיח שהעובר עבר שלבי חלוקה מתקדמים והשתרש ברחם, ולפיכך הסיכוי להריון בעתיד גדול יותר. מקווה שעודדתי קצת תעדכני אותנו איתך מיטל

מיטל תודה ../images/Emo140.gif

אבל אחרי 3 כימיים זה לא ממש מעודד. אגב הבטא עלתה היום ל91.3 היא לא אמורה להכפיל היום אלא מחר לפחות ב1.5 . כך שזה נראה לי די בסדר. הרופא אומר לחכות לעקוב והוא אופטימי. נקווה שלא יתבדה . תודה רבה ובהצלחה!!!

אשנתי

New member
תשמרי על אופטימיות

דווקא נשמע שאת בכיוון הנכון. אם הרופא אופטימי אז גם לך מותר! ותזכרי שהגוף שלנו זה לא מדע מדוייק. כל עוד הבטא עולה - היא עולה! המון בהצלחה!

שמחה לשמוע את העדכון! ../images/Emo45.gif

אני מבינה למה הכפלה "מקרטעת" אינה יכולה אלא לגרום לך לפסימיות. עם זאת, אני מקווה שכבר ניתן לראות שינוי לעומת הדפוס שאת מכירה מההריונות הכימיים שהיו, ובטוחה שהרופא שלך לא היה מביע אופטימיות סתם כך. אני כל כך מקווה שמעכשיו ההריון הזה יגרום לך אך ורק נחת. אנא עדכני לגבי ההמשך. מחזיקה את כל האצבעות!
עתליה

עשיתי בדיקה היום שוב, אבל לצערי

אני שוב לא אופטימית. כל הבחילות עברו , אין כאבי בטן, ואני פשוט מרגישה טוב, יותר מידי טוב.............. מה עוד אפשר לעשות? למי לפנות? מילא , אם הם היו הריונות טבעיים , וגם אז זה היה קשה. אבל כל התחלה של הריון כזה באה אחרי טיפולים וחודשיים של זריקות . חשבתי קלקסן תרופת פלא, חשבתי אולי ברטוב....... משהו דפוק שם, משהו לא מתפתח כמו שצריך.(להזכירכם כל הבדיקות תקינות). נכון שקורים ניסים ויש מקרה אחד מתוך 10 שהבטא פתאום קופצת, אבל למה קשה לי להאמין שלי זה לא יקרה הפעם ? אין לי מילים לתאר את מה שאני עוברת . אני פשוט מחכה לרגע שאוכל לנשום אוויר בשקט , ללטף את הבטן , ולהגיד עשיתי זאת למרות הכל !!!!!

../images/Emo201.gif

מה היה לרופא שלך לומר היום? ואגב, תזכירי לי כמה זמן זה מההחזרה? זה טריים או מוקפאים? ואיך שאר ההורמונים? כל כך כואבת הנדנדה הזו בין התקווה לייאוש, כאילו שאין די בכאב שכבר חווית. יכולה רק לשלוח לך חיבוק חזק. עתליה

תודה,עוד לא דיברתי איתו , אני מחכה

לתוצאה האחרונה E2 אבל הפרוגסטרון ירד ל214. ההחזרה היתה ב25/4 לפני שבועיים וחצי . כבר ברור לי שדבר טוב לא יצא מזה. השאלה , למי אני עוד יכולה לפנות? עוד פעם לקופרמינץ? יהיה לו מה לחדש לי חוץ מקלקסן ? כי קלקסן הוא כבר הביא לי בפעם הקודמת וזה לא ממש עוזר לי .

דיברתי עם הרופא, הוא אומר שאין ברירה

אלא להמשיך להיות אופטימים ולעקוב. כל עוד הבטא עולה. הערכים השניים ירדו אבל עדיין בגדר גבוהים: פרוגסטרון-214 E2-8,755 לחכות שוב יומיים ולעשות בדיקה . בפעם האחרונה הערכים הגיעו ל-212 אולי עכשיו אני אשבור את השיא

למעלה