מה עוד אפשר לעשות?

מה עוד אפשר לעשות?

שלום, אני צריכה התייעצות ,יש לי ילד בגיל 9 חודשים הוא לא אוהב לאכול ירקות ניסתי הכול :כול ירק בנפרד כול הירקות ביחד עם כפית אחרת עם טעם אחר,הוספתי קצת תבלינים,שום דבר לא עוזר,התחלתי לנסות להביא לו אוכל שאנחנו אוכלים קצת תופא קצת מרק כלום הוא אוכל 2-3 כפיות וכיאלו עושה פרצוף שהוא עומד להוציא הכול, הוא אוכל רק פירות סימילק ומעדן בערב אני רוצה שיוכל אוכל מה עוד אפשר לנסות תעזרו ללי בבקשה.....

מעדן בערב???

למה ילד בן 9 חודשים צריך לאכול מעדן???? בכל מקרה, מה שאצלי עבד היה לערבב את הירקות עם אבוקדו. אם הוא אוכל פירות, אז תערבבי פירות עם ירקות ואת יכולה גם לנסות לערבב את הירקות ען המעדן (ושוב אני אשאל למה ילד בן 9 חודשים אוכל בכלל מעדן???). האם את יושבת לידו ואוכלת איתו?

הרבה דברים:

1. חינוך להרגלים גרועים 2. הרבה סוכר 3. זה שרשום שזה עם סידן וכו' לא אומר שבאמת יש בזה משהו. 4. מוצרי חלב עדיף לתת מגיל שנה ומעלה..

הבן שלי עד גיל שנתיים העדיף מטרנה על

פני כל דבר. מבושל, מרוסק, מגורד, חתוך, טעמים, תבלינים ועוד- כלום לא עזר. תאמיני לי שהיה לי קשה - אבל הוא גדל לתפארת ואוכל היום בסדר (לא מדהים אבל הוא בריא ואוכל ). אני לא זוכרת מה מותר כבר בגיל הזה - אבל תנסי כל פעם משהו - אפילו 2 כפות, זה בסדר, בסוף הוא יתרגל לטעמים ולמרקם ויאכל.

למעלה