מה עוד אתם שומעים...

מה עוד אתם שומעים...

מעניין לדעת אם חובבי ביטלס כמוני שומעים אותה מוסיקה כמוני... Neil Young, Jethro Tull, King Crimson, Pink Floyd, Dire Straits... ואם יש לכם אלבומים (לא של הביטלס) שאתם חושבים שזה "חור בהשכלה" אם מישהו לא מכיר אותם תרשמו גם אותם. שלי: Jethro Tull - Songs From The Wood - יש פה שירים מהעץ Neil Young - After The Gold Rush - חברים, זה פשוט חובה!!!! Neil Young & Crazy Horse - Rust Never Sleeps - אלבום מצויין Pink Floyd - Dark Side of The Moon - צריך להוסיף? Pink Floyd - Wish You Were Here - יצירת אמנות King Crimson - In The Court Of The Crimson King - אדיררררר תשיגו את האלבומים האלה ולא תתאכזבו, אני מבטיח...

Miss CB

New member
../images/Emo13.gif

דייר סטרייטס, גם פוליס אני אוהבת, וגם קולדפליי ואמממ יש לי ככה אלבום-שניים של אחרים; אחד של לד זפלין, אחד של הדורז. ויש לי כל מיני אוספים נחמדים. אבא שלי יביא לי (מקווה...) את "וויש יו וור היר" מארה"ב (חוזר עוד כמה ימים) וזה מגניב

seafox

New member
יפה יפה.

פינק פלויד כל האלבומים שרשמת ועוד כמה. דייר סטרייטס,פוליס,קינג קרמזון גם כן,ששת(רוק מתקדם ישראלי),וות'ר רפורט,ג'אקו פסטוריוס,מיילס דייויס,עוד הרבה ג'אז,yes,steve vai,frank zappz.... עוד המון....

../images/Emo9.gif

פינק פלויד durutti culumn סטינג REM משינה U2 היהודים הרבה ג'אז..קולמן הוקינס,מישל פטרוצ'יאני, דיוק אלינגטון, קולמן הוקינס אלה פיצ'ג'רלד (איזה שם משפחה מרגיז!) ועוד כל מיני.. והמון המון oldies!

...

Pink Floyd, Coldplay , Radiohead, Counting Crows, Bob Dylan, Tori Amos, Jimi Hendrix, Alice in Chains קצת Creed ודורס, לאונרד כהן, ניק קייב, פרל ג'אם, שיניד אוקונר המכשפות, ענבל פרלמוטר, משינה, החברים של נטאשה, מיכה שטרית, אהוד בנאי, ברי סחרוף, אריק אינשטיין, החלונות הגבוהים, דיוויד ברוזה, דני ליטני, יהודה פוליקר, יוני רכטר, נמרוד לב, עברי לידר, ערן צור, קורין אלאל, רונית שחר, שלום חנוך. זה בערך ..
אני ממליצה הכי על "רדיו בלה בלה" של החברים של נטאשה, על האוסף הכפול של המכשפות, על כל דיסק אפשרי של פינקפלויד, וכמובן על הסרט החומה, ענבל פרלמוטר- הקלטות אחרונות, רדיוהד- אוקי קומפיוטר ו..זה מה שעלה לי לראש עכשיו

הדאפי

New member
הרוב שלך הם גם שלי..

(חלק אני פשוט לא מכירה..) ואני אוסיף גם את דני רובס, אתניקס, אתי אנקרי, רד הוט צ'ילי פפרס ו-enya ויש גם 2 שירים שאני אוהבת של אדריאנו צ'ילינטאנו (איטלקית), אם מישהו מכיר: per averti ו- il figlio del dolore.

אין לי כוח לכתוב את מה שאני אוהבת

כי זה המון אבל הכי פינק פלויד והביטלס. וגם אני אוהבת את enya השירים שלה מדהימים

אמממ....

רוב הזמן רוק של הסיקסטיז-סבנטיז- כמו רוב האנשים בפורום הזה: דורז, לד זפ, ג'פרסון איירפליין, דיפרפל, הנדריקס, ג'ופלין, המי....ותתפלאו, דווקא פינק פלויד אני לא כל כך שומעת. אמממ באופן כללי- זה דיי הגיוני שרוב אוהבי הביטלס יאהבו רוק קלאסי.

אז יאללה ../images/Emo8.gif

סתם, אני פשוט ממש ממליצה לך, אם את אוהבת את הסגנון, את בטח תאהבי אותם. ואני חושבת שהם הלהקה הכי גאונית מבחינת כתיבה ולחנים, ומה שהם יודעים לעשות עם מוסיקה. תתחילי עם Dark side of the moon שזה אלבום קליט ומעולה, לדעתי. המלצה שלי.

טליה....

תאמיני לי, אחריי כל הפעמים שניסיתי להתחבר לפינק פלויד, זה פשוט לא הלך
אני הקשבתי, הייתי סבלנית- אבל הם משעממים! היו רק כמה שירים בודדים שאהבתי. הם נחשבים ללהקה גאונית, ייחודית, אבל אני פשוט מוצאת אותם דיכאוניים וקודרים- ואני לא מבינה למה יש כל כך הרבה התלהבות מהם. סה"כ יכול להיות שאחריי שאני אמצה את הרוק ה"קליל" יותר אני אעבור למוזיקה מתוחכמת כמו פינק פלויד, אבל בינתיים....כנראה שאני לא מוכנה לזה

אה, ואם דיברתם גם על אלבומים

אז אני ממליצה על כל 6 האלבומים הראשונים של לד זפלין
אמממ כל האלבומים של הדורז, "כרית סוריאליסטית" של ג'פרסון איירפליין, כל האלבומים של ג'ימי הנדריקס, "ריגושים זולים" של ג'ניס, אמממ "מייד איןג'פאן" של דיפרפל, "מי הבא" של המי ו....זהו!

Carpet Crawler

New member
ובכן...

נתחיל מג'נסיס שדרכם נחשפתי לרוק המתקדם (וגם פיטר גבריאל בסולו), ואוהב רוק קלאסי ואלטרנטיבי וגם קצת ישראלי - יס, קינג קרימזון, קאמל, ג'טרו טאל, פורקיופיין טרי, קווין, וורב, לד זפלין, רדיוהד, אר אי אם, יו2, קיי'ז צ'ויס, נירוונה, סמאשינג פאמפקינס, פורטיס, משינה, רוקפור. חוץ מרוק שומע גם הרבה אלקטרוני סינתפופ ואינדסטריאל שבזה אני אציין רק את דפש מוד ואת אפופטיגמה ברזרק הנורווגים שהייתי בהופעה שלהם ביום שבת בבארבי בתל אביב אבל לא יודע אם זה אומר משהו למישהו פה, אז לומשנה. נחזור לרוק - אלבומים אהובים ומומלצים במיוחד: R.E.M. - New Advantures in Hi-Fi Genesis - Selling England By The Pound Genesis - The Lamb Lies Down In Broadway (עם השיר Carpet Crawlers) Yes - Close To The Edge Porcupine Tree - In Absentia, Lightbulb Sun, The Sky Moves Sideway Radiohead - OK Computer, Kid A רוקפור - האיש שראה הכל פיטר גבריאל - אלבום-חסר-שם-מס'-2 (עם הציפורניים בעטיפה) רמי פורטיס - להתראות בחלומותי הזוחל.

סחתיין

לפי מה שכתבת נראה שיהיה לך הרבה על מה לדבר עם איזה חבר שלי שמעריץ רוק מתקדם. אני צופה לעצמי איזו קפיצה לתחום אבל יש לי עוד זמן... תנסה לשמוע את GONG שאומרים(הוא אומר) שהם טובים...

Carpet Crawler

New member
בכיף אני אומר

ותיקון עצמי קטן: האלבום של פורקיופיין זה כמובן The Sky moves sideways ולא sideway. עכשיו אני מרגיש שלם.

מה אם Neil Young?

נראה לי שהוא נופל פה בין הכיסאות. וזה חבל.. לכיסאות. אם אתם באמת לא מכירים אותו אז תתחילו עם After The Gold Rush זה אלבום מדהים...

למעלה