מה, עוד לא פתחו?

מה, עוד לא פתחו? ../images/Emo12.gif

הההההההההההההההההההיום יום הולדת, הההההההההההיום יום הולדת, הההההההיום יום הולדת למתן! [נכעון, לא טעיתי?
] יש לך יום הולדת על היום של הבגרות בביולוגיה, ובעת העתיקה אמרו כי זה סימן למזל!
[ברור שקד, ברור] בכל מקרה- שפע חסות מרקדות טנגו לצלילי "הנוי אינו פנוי לאהבה", הררי שוקולד-מנטה-מסטיק [אבל שיהיה מסטיק בטעם מנטה, כל השאר סתם מתוקים] ו....טוב, אני אעביר את השרביט לחברות הפורום כי אחרת זה יתדרדר עוד יותר. אז מזל טוב!
[אגב, ראיתי את שירשור השיער בפורום עברי- תאריך שיער! וזהו.]

../images/Emo214.gifמתתתתתתןןןןןןןןןןןןן

היום בערב רואים אותך ושרים לך יומולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדת שמיייייייייייייייייייח
יאללה, רוץ להנות מהיום שלך כי יומולדת זה פעם בשנה, רקקק פעם בשנה
מאחלת לך שפע של מזל טוב, את היכולת להגשים את חלומותיך, את ההצלחה בחייך, את הבריאות והשקט הנפשי ושלא תשכח אף פעם לראות את האור שבקצה המנהרה... אוהבת אותך

../images/Emo126.gifמתנקי!!!!!!11

המראיין הרשמי של מחצית מהפורומים הקיימים בתפוז! אהמאבללאכותבהרבהחוצמזהאהמ המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון מזלטוב! שתמשיך לחיות טוב, ליהנות, לחייך, לאהוב, לצחוק, לחבק, לנשק, לחוות, לחלום, להגשים וכללל השמות פועל הטובים! שולחת לך מלא חיבוקים, נטע

inbarIL

New member
כתבתי לך כבר בעברי../images/Emo3.gif

אבל עוד פעם חחח תהנה היום מלאאאאא
מלא מזל טוב וחיבוקים ונשיקות ואהבה וחיים מאושרים וכל השאר
נתראה היום!@$# ואז תקבל חיבוק יומולדת
ענבר

ברצוווק

New member
../images/Emo65.gif''היום יום הולדת [כפול 3] למתן'' ../images/Emo65.gif

מתן , המון המון מזל טוב :) , תהנה היום מלללללללא מללללללא !@ [אני בטוחה שיעשו לך שמח :) ] . עד 120 שנה , שכל מה שתרצה יתגשם . שוב מזל טוב , בר

matanky

New member
נשמות!!!!

תודה רבה לכולכם
, אני לא אחפור, מי שרוצה מוזמן לקרוא את החפירה בעברי זה בערך אותו דבר כי רובם אותם אנשים
אבל ככה.. היה לי הכייי כיף בעולם לראות את כולם היום, ולחגוג עוד קצת את יום הולדת 16 ביחד איתכן! אתן מדהימות, מדהימות, מדהימות! והיה מדהים
תודה לכן על הכל! אני לא יכול לתאר כמה אני אוהב אתכן ומעריך אתכן על הכל, שמחתי לפגוש את כולם
וכפיר, אין לי הרבה מה להגיד, חוץ מזה שבתור הופעה ראשונה היה מדהים, ושוב אני חושב שאני פשוט אגיד את זה כל פעם מחדש, פשוט מלך, היחס הכל כך חם הזה, והחברי הזה, והחיבוקים, ואני אישית ממש התרגשתי להסתכל מהצד על היחס שלו וכפיר, אתה מדהים!
באמת! ואז הגיע תורי
וקיבלתי חיבוקייי גדולללל חחח ויצאתי כמו האח הגדול של כפיר או משהו כזה
זה טובבב חחחח אני אעלה תמונות מחר או משהו
לילה טוב לכולם
סופש רגוע

inbarIL

New member
חחחחחחחחח זה היה כזה מצחיק

לראות אתכם ביחד
"וואו אתה עובר אותו בגובה" "איזה ענק הילד הזה, אה? תרתי משמע"

מתןןןןן מהזח טוב נישמתי!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

היה כיף לראות אותך סוף סוף בהופעה אתמול! שתהיה לך שנה מדהימה! מלאה בחוויות! אהבות, מתנות
, וחברים! sweet sixteen!!!!

למעלה