מה עוד מחכה לנו בהמשך האולימפיאדה הזאת?!?!?!

מה עוד מחכה לנו בהמשך האולימפיאדה הזאת?!?!?!

המון הפתעות עד עכשיו: בגברים, 3 מתעמלים נפלו על הקרקע, ביניהם מריאן דרגולסקו הרומני האגדי, היפוליטו הברזילאי שהיה תקווה גדולה ושטילוב שלנו. בנשים: משומקום מגיעה אלינו צפון-קוריאנית שזוכה במדלית הזהב, בזכות ולא בחסד. צפון קוריאה היא מדינה מאוד לא מפותחת, עם משטר טוטליטרי קשה, רעב, תחלואה, עונשי מוות, איסור כניסה ויציאה מהארץ, אין הכנסת תקשורת משום סוג שהוא למדינה או מהמדינה ועוד. אוקסנה צ'וסוביטינה ממשיכה לעשות את הבלתי יאומן, ומרימה בהרבה את המוניטין של הענף, עם מדליית כסף בגיל 33 עם ילד שחלה בסרטן באולימפיאדה החמישית בחייה. צ'אנג פיי שמקבלת מדליית זהב עם ולמרות שנפלה בקפיצות, באמת בלתי ייאמן, ואחריה במקום הרביעי אליסיה סקרמון האמריקאית המסכנה שלא הלך לה מי יודע מה באולימפיאדה הזאת. אנה פבלובה הרוסייה המדהימה הבוגרת בעלת המוניטין מקבלת את הציון 0.000 על קפיצתה השנייה על שולחן הקפיצות! פשוט מדהים, מלא הפתעות חלומיות. שלא לדבר על מייקל פלפס האמריקאי שקיבל הבוקר מדליית זהב שמינית באולימפיאדה זו! ועל שיא עולם שנשבר בריצת 100 מטר על-ידי בולט מג'מייקה שלפני סיום הריצה שם לב שהוא ראשון, פורש ידיו לצדדים בנצחון ועושה פרצופים (עוד לפני סיום הריצה!!!). והנה עכשיו עוד נפילות, לא מפסיקים להפתיע שם...

PRIHADAR

New member
הוצאת

לי את המילים מהפה.......................................... וגם: לא ידעתי שמיכאי הוא המאמן של סקרמון. איזה קטע..

למה לעזעאלללללל

אנה פבלובה קיבלה 0 ? OOOOO: מה בדיוק קרה והסינית זכתה בארד בקפיצות לא בזהב

yardenn1

New member
אחרי הקפיצה שלה...

אמרו משהו על זה שזה לא נמצא בחוקה... אבל לא נראה לי הגיוני שהיא באה לאולימפיאדה מוכנה עם משהו שהוא לא בחוקה... איך עד עכשיו לא שמ לב לזה?!?!

I Angel

New member
אני עוד לא הצלחתי להבין

למה אנה פבלובה קיבלה 0.000 אני לא מבינה, היא עשתה יורוצ'נקו חצי ובורג וחצי נדמה לי אם אני זוכרת טוב, למה היא נפסלה??

alma mia

New member
לדעתי

התרגיל של נסטיה בקרקע היה הכי יפה. הגיע לה לזכות. כבר דובר כאן בעבר על ההפיכה של הקרקע למכשיר של יותר אקרובטיקה ופחות כריאוגרפיה, ונסטיה החיננית היא פשוט מראה מלבב. אני הרגשתי שהשופטים פשוט חיפשו נחיתות מושלמות.איך בדיוק נותנים ניקוד על תנועה, גמישות וכו'? למה לא מורגש שזה בא לידי ביטוי?... מה דעתכן?

נעממהה

New member
היא לא נחתה משום מקום

היא הייתה מקום רביעי באליפות העולם האחרונה בגרמניה. אחותה (אני לא יודעת אם הם תאומות אבל הם נראות בדייוווקקק אותו דבר) הייתה מקום שני עם מדליית כסף ואין לי מושג למה לא התחרתה פה... מה הלך שם עם פבלובה? בקשר לשחיה... איך זה שכל השיאים האפשריים נשברו בערך?.. זה קצת לא הגיוני שבאולמפיאדה אחת נשברים כל השיאים (כמעט).. והבולט הזה פשוט כשמו כן הוא... ובסוף הוא עוד האט ממש... בנאדם מטורף... טוב נו, זה לא הנושא שלנו.. אבל בכל זאת מעניין (עד שזה מגיע לריצות 10000 ולמשחי 1500 ) הלוואי וימשיך ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I Angel

New member
אני אסביר מה קרה עם אנה פבלובה

אנה פבלובה היא מתעמלת מעולה בעיקר בקרקע ובקפיצות, למי שיודע, ז"א כולם יודעים, לכל מכשיר יש לוח, שבו יש אור אדום או ירוק, מספר המתעמלת שמה ותמונת הדגל, שעומד בקצה כל מכשיר, כאשר האור האדום דולק בלוח הזה אסור למתעמלת לקפוץ, או לחלופין להתחיל את התרגיל, במידה והאור ירוק דולק מותר לה לקפוץ אבל רק אם היא קיבלה אישור מהשופטת הראשית של המכשיר, מה שקרה כאן במקרה של פבלובה, היא קיבלה אישור משופטת הראשית אבל האור היה אדום מה שפוסל לה את הקפיצה, במידה והאור היה ירוק והיא הייתה מקבלת את האישור, שהוא הרמת היד אז היא לא הייתה נפסלת, בגלל שקרה הדבר הזה כשהאור היה אדום והיא קפצה למרות אישורה של השופטת היא נפסלה, פבלובה היא מתעמלת מנוסה זאת לא אולימפיאדה ראשונה שלה והייתה אמורה לשים לב למרחש ולבדוק את הלוח, אבל מצד שני אני לא מאשימה עם כל הלחץ היא לא שמה לב ללוח והתייחסה לאישור השופטת, מה שדבר כזה לא אמור לקרות שיש ניגוד בין הלוח לשופטת, הינה מקרים קורים, בסה"כ היא פספסה מדליה בגלל שטות וחוסר של יחס לגבי המתרחש, הייתי גם קצת מאשימה את המאמנת במקרה זה, זאת אמא שלה שגם הייתה צריכה לשים לב לכך, אבל אם לא מקרים כאלה אז מה היה עושה לנו את האולימפיאדה למותחת יותר?

I Angel

New member
אפרופו, שפאץ תודה על ההסבר

חחח היא הסבירה לי מה קרה איתה ואני הסברתי לכם:)

חחחחחחחחחחחחחחח

נו באמת שפאץ את לא יכולה לסתום ת'תחת חחחחחחחחחחח באמת לא להיבהל אנשים..חחחח

N B I

New member
השיאים בשחיה

הסיבות: 1. הבריכה בבייג'ין היא בריכה ללא שיפוע, מה שמקל על התמוססות הגלים (הגלים לא מפריעים לתנועה). כמו כן בצידי הבריכה הותקנו מסנניםשתפקידם להנמיך את שבירת הגלים. 2. חליפת השחייה- זוהי חליפה שמציפה את השחיין וכן אינה סופחת אליה מים, כלומר החיכוך עם המים הוא מתחת למינימלי- כמעט כל שחיין הוריד לעצמו שניה מהשיא האישי. 3. מייקל פלפס הוא אלוהיי הבריכה.

N B I

New member
לא ראיתי את השידור ישיר

כי לא היתי בבית.(חבר שלי ואני מכורים לכל התחרויות באולימפידה, לא משנה מה, אפילו בלדינגטון. אז ידעתי שהוא רואה ואז אני אוכל לשאול אותו) אבל חבר שלי התקשר אליי ב"את לא מבינה מה קרה!!" אני כמה:"מה?" הוא:"דראגולסקו נפל!!!!!" אני:"מה?!?!?!?!?!" כל מדרחוב בן יהודה בירושלים הסתכל עליי כאילו אני פסיכית לגמרי.

למעלה