מה? עוד שאלון?

nuna19

New member
מה? עוד שאלון?

כן!!! והפעם ברוח:"ימים צבעוניים". "יש ימים צהובים,יש ימים כחולים"... האם גם אתם מהמכורים למשחקי מכבי? גם עכשיו כשהם העבירו את עצמם לערוץ 10? "יש ימים כמובן שנראים כזה חום..." מה אתם עושים בימים זוועתיים במיוחד כשכלום לא הולך לכם? מה הצבע האהוב עליכם? והשנוא? (לכתוב סיבה-רק אם הצבע ממש שנוא עליכם אתם יכולים לדלג על החלק הזה...) מה הצבעים השולטים אצלכם בארון? איזה ימים יש לכם יותר? ורודים או שחורים? באילו משקפיים אתם בוחרים להסתכל על העולם? ומילה על השיר?

עונה

כן!!! והפעם ברוח:"ימים צבעוניים". "יש ימים צהובים,יש ימים כחולים"... האם גם אתם מהמכורים למשחקי מכבי? גם עכשיו כשהם העבירו את עצמם לערוץ 10?סורי לא יוצא לי לראות כדורגל לחץ בלימודים למרות שאני מבריזה מכל השיעורים "יש ימים כמובן שנראים כזה חום..." מה אתם עושים בימים זוועתיים במיוחד כשכלום לא הולך לכם?כשלא הולך כלום אני בדיכאון מה הצבע האהוב עליכם? לבן והשנוא? (לכתוב סיבה-רק אם הצבע ממש שנוא עליכם אתם יכולים לדלג על החלק הזה...) מה הצבעים השולטים אצלכם בארון?לבן שחור אדום איזה ימים יש לכם יותר? ורודים או שחורים?הרוב ורודים אבל יש כאלה שהם שחורים חזקים באילו משקפיים אתם בוחרים להסתכל על העולם?"שהכול יהיה בסדר" ועם יש ימים שחורים נעביר באיזי ומילה על השיר? איזה שיר?

nuna19

New member
הבהרונת:

מכבי בכדורסל. אני בחיים לא רואה כדורגל... והשיר הוא ימים צבעוניים. השיר נמצא באלבום:"בדיוק בזמן".

RTur

New member
הרסת לי.. שמרתי את השיר לפורים..

"יש ימים צהובים,יש ימים כחולים"... האם גם אתם מהמכורים למשחקי מכבי? גם עכשיו כשהם העבירו את עצמם לערוץ 10? - האמת שפעם הייתי רואה אבל עכשיו כבר לא. לא קשור לערוץ 10. "יש ימים כמובן שנראים כזה חום..." מה אתם עושים בימים זוועתיים במיוחד כשכלום לא הולך לכם? -מתעצבן
מה הצבע האהוב עליכם? כחול, ירוק והשנוא? (לכתוב סיבה-רק אם הצבע ממש שנוא עליכם אתם יכולים לדלג על החלק הזה...) ורוד. הוא פשוט מכוער ומזכיר לי בנות טיפש-עשרה.. עם דגש על ה"טיפש"
מה הצבעים השולטים אצלכם בארון? כחול, ירוק, שחור איזה ימים יש לכם יותר? ורודים או שחורים? למה ורוד אבל? מה הבעיה בתכלת? צהוב? לבן? באילו משקפיים אתם בוחרים להסתכל על העולם? -משקפי ראייה ומילה על השיר? מדהים!

nuna19

New member
עונה:

האם גם אתם מהמכורים למשחקי מכבי?בוודאי!!! גם עכשיו כשהם העבירו את עצמם לערוץ 10?ואני כועסת עליהם מאוד על זה! חודשיים וחצי שלא ראיתי משחק! "יש ימים כמובן שנראים כזה חום..." מה אתם עושים בימים זוועתיים במיוחד כשכלום לא הולך לכם?שומעת מוסיקה,קוראת ספר וכו'. מה הצבע האהוב עליכם?ורוד (לא פקאצות!),צהוב,אפרסק והשנוא?ירוק זית! איכס!(לכתוב סיבה-רק אם הצבע ממש שנוא עליכם אתם יכולים לדלג על החלק הזה...)לא מתאים לי בכלל! מה הצבעים השולטים אצלכם בארון?ורוד,כחול,חום,בורדו,לבן איזה ימים יש לכם יותר? ורודים או שחורים?באמצע. באילו משקפיים אתם בוחרים להסתכל על העולם?משתדלת שבורודים.(מתאים למסגרת שלי...) ומילה על השיר?שיר מעולה! ד"ר סוס הפך לישראלי עם כל הסלסולים האלה של דודו.

למעלה