מה עוזר בבעיית ויסות חושי??? דחוף עזרה

מה עוזר בבעיית ויסות חושי??? דחוף עזרה

בעיות של גרייה לסוגיו כמו צעקות הכנסת דברים לפה ...........אי שקט בולט קשב וריכוז מדובר בילד בן 6 לא מדבר .. המון תודה אפשר לענות לי גם במסר............

JacobSk

New member
רצוי מאוד להבין ששעלות מסוג זה לא כ"כ מתיימות

לפורום שעושק בשיטת ביו רפאוית.אאפשר לקחת איזו תוסף לסימתום ספציפי.עובדים לפי פרוטול.דיאתה, סביבה נקיע בבית, פרוטוקול מסודר של תוספים שתומך לרוב הבעיות של ספקטר אוטיסטי. לא מקובל אפילו לשול כאלה שעלות בפורומים מסודרים שעושקים בשיטת ביו רפאית בחו"ל. תשובות על שעלות כאלה סתם מעלה ציפיות על תוספ אחד או אחר וים זה לא יעזור עז אומרים ששיטתה לא פועלת. עז אם לא רוצים לעבוד מסודר עז אאפשר לצפות לתוצעות מתוסף בודד או שניים. פשות חבל על הזמן.

razgalili

New member
בעיות גרייה אינן קשורות אחת לשניה

צעקות הן בעיה שונה מהכנסת דברים לפה ונגרמות מבעיות שונות. אנא ספרי יותר פרטים על הבעיות השונות. האם הילד נראה כאילו הוא סובל מכאבים? האם הילד נבדק על ידי רופא שיניים בזמן האחרון? מה הילד אוכל? מה ההיסטוריה של החיסונים של הילד? מתי אובחן? האם יש לו בעיות מעיים? בעיות נשימה?

אין לו בעיות בריאותיות

מיוחדות מלבד עצירות שהיתה לו לפני שנה הילד בן 6 ולא מדבר מדובר בילד עם עודף משקל קל שאוכל כמעט הכל להיפך רוצה לאכול יותר ללא גבול לדעתי מתוך שעמום או גרייה כמו שקוטף עלים ומכניס לפה. צריך עיסוי עמוק וליטוף ולפעמים מלטף את עצמו..........ואף דורש מאחרים האי שקט בולט והיה מגיל קטן הוא אובחן בגיל שנתיים .וחוסן לפי הספר . הצעקות הופיעו אי אי רק בחודשים האחרונים ולא עוזר שאני מבקשת ממנו להיות בשקט אולי זה צורך שלו לאזן את הגוף נראה לי שרוב הבעיות נובעות מליקוי בויסות החושי השאלה איך אפשר לעזור לו? יום טוב ותודה למי שיכול לעזור אפשרי גם במ=סר

razgalili

New member
מהנסיון שלי

צעקות אצל ילדים בספקטרום יכולות לפעמים להצביע על כאבים לא מטופלים. מתי הילד נבדק פעם אחרונה אצל רופא שיניים? רופא אף אוזן וגרון? אני ממליץ בחוזקה, <הדגש>בחוזקה,<סדגש> ללכת לבדיקות שיניים. האם הילד מתעסק באזור הפה? מרייר? מכניס ידיים לפה? משקל יתר - האם הילד על תרופה כלשהי? צעקות גם יכולות להיות סוג של טיק, לדברים האלה (ולהרבה מאד דברים אחרים) עוזר תיסוף באומגה שלוש. זה לוקח זמן והרבה תיסוף עד שרואים תוצאות. יש במאמרים מאמר על תיסוף באומגה שלוש כמו גם טבלה של מינונים לפי משקל ומוצר

למעלה