מה עוזר לחצקונים?

אתלי

New member
מה עוזר לחצקונים?

שלום לכולם, אני אומנם כבר כמעט בת 30 א ב ל לאחי הצעיר יצאו מלא פצעי בגרות והוא מדוכא והיסטרי בו זמנית ושלח את כולנו לחפש משהו שיעזור. למישהו יש רעיון? תודה!

peace and love

New member
רופא עור זה באמת עוזר- בינתיים

אוקסי ולרחוץ את הפנים בסבון פנים כל הזמן

michal*

New member
ודבר שעוזר.....

זה מי פנים...לנקות את הפנים לפחות פעמיים ביום... ואם את רוצה מסכה (שעוזרת באמת!) אז... קצת לימון סחוט,קצת שמן זית,קצת מלח גס...לערבב ולשים על הפנים למשך...בערך...חצי שעה...זה קצת שורף אבל..יכול לעזור! כדאי לעשות את זה! מיכל נ.ב ...הוא צריך להבין שזה לא כ"כ נורא...ואם יש לו בכמות רצינית אז באמת כדאי לגשת לרופא עור...

אלתית14

New member
לא היה לי אף חצ´קון בחיים אבל

אני יודעת שאם המצב לא רציני אז צריך לקנות סבון של דאב 5.5 משהו כזה... ולשים כל בוקר וערב וזה עוזר ולהשתדל לא לאכול שוקולד ודברים משמינים כי זה עושה עור שמן. אם המצב רציני ללכת קודם לרופא עור, לא כדאי להסתכן ולקנות חומרים שיכולים לעשות יותר רע.

Marty McFly

New member
יש גם רואקוטן...

אבל בשביל זה צריך ללכת לרופא עור... אבל זה גם די מסוכן... כאילו, בערך... תתיעצו עם הרופא!

לך אתלי....

אני מציעה קודם כל שאחיך ישטוף את פניו כל יום בסבון בלי חומציות שנמצא כיום בכל סופרפארם.. דבר שני,שישתדל להימנע מדברים מלוחים מידי או מתוקים זאת אומרת שיאכל אבל לא בכמות מופרזת, שלא ייגע בפנים עם הידיים שלו, והעצה האחרונה והכי טובה שפשוט יילך לרופא עור, שכמו שאת יודעת מומחה לעיניינים שכאלו..... חוקרת

למעלה