מה עוללה לנו עמותת צוהר...

סוניה@

New member
מה עוללה לנו עמותת צוהר...

שלום לכולם, אני יודעת שלא הייתי כאן הרבה זמן, אבל למי שעדיין זוכר אותי, הנה אני כאן! החתונה שלנו עוד שבוע (בדיוק)וההתרגשות ענקית. רציתי לשתף אתכם בסיפור שלנו עם צוהר כדי שתוכלו להזהר מלהפגע. מאוד רצינו רב מצוהר, לכן נרשמנו יותר מ- 3 חודשים לפני החתונה (בסביבות סוף מאי). כחודש וחצי לפני החתונה הרמנו אליהם טלפון לברר מה קורה עם רב בשבילנו ונאמר לנו שזה עדיין מאוד מוקדם. חיכינו שבועיים נוספים והתקשרנו שוב. בשיחה שלנו עם צוהר 3 שבועות לפני החתונה נאמר לנו ש"לצערנו לא הצלחנו למצוא לכם רב..." אתם יכולים לתאר לעצמכם את ההרגשה. לא הבנו אם זה בגללנו או בגלל שאין רבים בסביבה...מאוד התאכזבנו, מה גם שאם לא היינו מתקשרים לנדנד, הם לא התכוונו אפילו להודיע לנו. שאלנו אותם מה אנחנו אמורים לעשות עכשיווהם אמרו לנו שלצערם אין ביכולתם לעזור. לחברים טובים שלנו שנרשמו חודש אחרינו הם מצאו רב, באותו אזור. לך תבין... בכל מקרה אם אתם נרשמים בעמותת צוהר, תחפשו לכם במקביל רב, ליתר בטחון!

שירי71

New member
אני נדהמת! ומצאתם כבר מישהו?

לנו צהר מצאה והודיעה על רב יותר מחודשיים מראש. משום שמה שקרה לכם נשמע לי מוזר הייתי במקומכם מוצאת את ראש העמותה ומתייעצת איתו, דבר כה עלול להרוס להם את השם הטוב של העמותה וחבל. דברו איתו תראו מה הוא יכול לעשות.

סוניה@

New member
דיברנו עם הדסה האחראית

והיא לא ממש התרגשה מכל הסיפור. מצאנו רב ממש מקסים בעזרת הגן. אני מקווה שיהיה בסדר.

למעלה