מה עומד להתרחש בהישרדות? (זה לא דוד)

דוד20

New member
מה עומד להתרחש בהישרדות? (זה לא דוד)

1.. נועם ינצח את אלכס באי המתים וישרוד לפחות עוד שלושה ימים. אני טוענת את זה בגלל שגם הוא יותר חזק, וגם הוא יותר נחוש לנצח. 2. בפרק הבא יהיה מיזוג של הקבוצות, ובגלל שסבאנה הם רוב והם גם מאוחדים כולם, הם ידיחו אחד אחד את חברי שבט ג’יבארו. הראשון שהם ידיחו- זה יהיה דן, מכיוון שהוא סומן אצליהם כבר לפני כן, כאשר היה מיזוג של הגברים, אחריו הם ידיחו אחד אחד את כל שבט ג’יבארו. הדרך היחידה של ג’יבארו להינצל, זה אם הם יכרתו ברית עם אחד החברים של סבאנה, זה שהכי קל לשכנע אותו- לדעתי שחר. אם הם יכרתו את הברית עכשיו, הם יוכלו להדיח אחד מחברי סבאנה, יהיו רוב ויוכלו להמשיך להישאר במשחק, אך אם כבר בהדחה הבאה אין להם איזה שהוא ברית עם אחד מחברי השבט, שבט ג’יבארו ימחק לחלוטין. 3. מבין חברי סבאנה, הראשונה ללכת תהיה לדעתי שחר. גם אם דן למשל מקבל חסינות בקרב הבא, זה לא יעזור לו הרבה, אלא אם כן הוא אכן יגרום לאיזה שהוא ברית עם אחד מחברי השבט. אופציה אחרת שאולי תעבוד לו במקום שחר- הוא עידן, שחושב בצורה אסטרטגית ופחות מושפע מבריתות שכבר היו קיימים בשבט.

cwn

New member
אני מסכים חלקית

קודם כל, כבר ידוע לנו שסבאנה סימנו את נעמה ודן, אז זה עלול לשחק לכיוון הזה. בעניין הראשון שיעוף מסבאנה, אני לא חושב שזו תהיה שחר. בסבאנה עידן ומושיק מנהלים את המשחק, וכמו שזה נראה מבין שאר חברי השבט הכי קרובה אליהם זו שחר. כבר הראו שליה לפעמים מעצבנת את השאר עם כל מיני דברים שהיא אומרת והם כבר אמרו שהם חושבים שהיא צבועה (נראה לי שגיא ועידן אמרו את זה), ורה נמצאת באותו מקום כי הן יחד רוב הזמן וגיא יותר קרוב אל הבנים אבל יחסית רחוק בגלל שהוא התקרב למולי והרחיק את עצמו מהאחרים (במעט). אם הייתי מנחש את סדר ההדחה בסבאנה בתנאי שהם ידיחו את ג'יבארו אחד אחד ואז ישארו רק הם אז הייתי אומר שזה יהיה: ליה -> ורה -> גיא -> שחר. אם מישהו יסמן את מושיק אז זה עלול להשתנות ל- מושיק -> גיא -> ואז [ליה ->ורה] או שחר, בגלל שעידן מסומן אצל כולם בתור הפראייר של מושיק ולפי איך שהוא משחק הוא לא יתן להם לסמן אותו בתור איום, ואם הם באמת הולכים לפי איומים ואינטריגות אז גיא יעוף אחרי מושיק כי הוא די חזק ומרוחק מהשבט.

ElvisAlive

New member
אסור לשכוח גם שגיא לא בדיוק מחבב את מושיק

ואמר כמה פעמים שמושיק הוא בעצם צבוע ויכול מאוד להיות שילך נגדו (במיוחד כשמושיק הוא חזק, ובטח שיותר מדן).

דוד20

New member
ליה לא תיתן שיעיפו אותה

לדעתי אם מושיק יצא נגד ליה, היא תארגן שיעיפו אותו. ויהיה לה הרבה יותר קל לשכנע את השבט להעיף את מושיק- כי מבחינת גיא ועידן הוא האיום הכי גדול, ומבחינת ורה ושחר, הם די מנהיגה אותם.

למעלה