מה עושה אדם שפוחד מכוחו שלו?

Blue mystic

New member
מה עושה אדם שפוחד מכוחו שלו?

יש אנשים שמרגישים שהם עוצמתיים מדי בשביל עצמם. האנרגיות שלהם מתפרצות ללא שליטה. כמו זרנוק מים שזרם המים בו כה חזק, עד שבקושי אפשר להחזיק בצינור המשתולל ולכוון את זרם המים. אני הוא אדם כזה. פוחד מכוחי שלי. פוחד שאפגע בעצמי בטעות, פוחד שמשהו יצא מכלל שליטה. וכבר היו מקרים בעבר בהם הכוח הזה כיוון את עצמו למטרות הלא נכונות. בעבר אותה אנרגיה בחרה להיכנס למסלול הממכר של ההרס העצמי. וכדי לצאת משם, לקח לי המון המון המון זמן ואינסוף מלחמות וקרבות פנימיים, טיפול פסיכיאטרי ל - 3 שנים, תרופות פסיכיאטריות, ואף אישפוז פסיכיאטרי ל-4 חודשים. זה כמו ללמד את עצמך לנהוג במכונית שנוסעת על 300 קמ"ש. כמובן שככל שעובר הזמן, אני מקבל יותר ויותר שליטה על עצמי. אני לומד יותר ויותר כיצד לנטב את האנרגיות האלו למסלולים הנכונים. זה תהליך למידה קשה ומתיש, אמנם מחשל ומלמד המון, אך זרוע פציעות עמוקות לאורך הדרך. עזרו לי. אין לי מושג איך, אבל פשוט עיזרו לי. בבקשה.

אף אחד מקוראי הדף הזה אינו יכול...

לעזור לך יותר ממה שעוזרים לך בעלי המקצוע המטפלים בך. לאף אחד כאן אין את הידע המקצועי, ואת ההכרות העמוקה איתך ועם בעיותך. ולכן עצתי לך אמונה, לבצע את שיאמרו לך בעלי המקצוע המטפלים בך, כי הם האמונים על פתירת בעיות מסוג זה. ברכה והצלחה.

Blue mystic

New member
בכל אדם יש אלוקים

הכוח המניע כל אחד מאיתנו מגיע מאלוקים. אתה רוצה להגיד לי, שכאשר אדם אינו יודע מה לעשות עם כוח זה, אז אנשים כמוך וכמו הרב שאתה מתייעץ איתו הבקיאים בדרכי האלוהות אינם יכולים לעזור לו? פיותיהם נותרו פעורים בתדהמה ומבוכה.

manew

New member
ידידי

קודם כל אומר שאף אחד ממי שמצוי בפורום זה אינו "בקיא בדרכיו של אלוהים" קיים כלל ביהדות שאי אפשר לדעת את חשבונות האלוהים.. אז מי אנחנו שנדע למה האלוהים נתן לך כח שאינך יכול להתמודד איתו ואני לא זה שיכול להגיד לך מה לעשות עם הכח.. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שכשהיה בא לבעש"ט אדם עם צורך חזק לפגוע במישהו וכדומה הוא היה נותן לו להיות שוחט.. שיפגע בבע"ח ולא בבני אדם כלומר תסתכל במה בדיוק מתבטא הכוח המופרז שלך ותפנה אותו לכיוון שבו הוא יכול להועיל.. זה כל מה שאוכל להגיד לך...

למעלה