מה עושה "אקסטזי"?

sailor

New member
א שיינע מעדינע

רה"מנו חשוד באי יווני ובמטריה דרום אפריקאית, יחד עם בנו האילם היתום המסכן, שר האנרגיה לשעבר חשוד באקסטזה הולנדית, לאן נעלם הראש היהודי? לעמק הסיליקון האמריקקי?

ואיפה העברית, איפה?

אקסטזי LSD הרואין קוקאין קריסטל... רק שמות לועזיים. ואני תוהה: לאן נעלמה זקיפות הקומה הלאומית? אנחנו נעמוד על דעתנו ונצרוך רק נרקוטיקה כחול לבן

sailor

New member
מהבעיה?

אקסטזי - שלהבית או עליצית הרואין - גברי (במלעיל, כמו הבנאי ההוא) לקוקאין כבר קוראים שלג אז נשארו רק LSD הגורם הזירה (הלוצינציה) ובעברית הזירון וקריסטל - נו, תביא לי כמה מהגבישים האלה (באינפוף כבד).

מוגג

New member
ולמי שתהה מה הקשר

בין ההודעהמקורית לעברית, הרי זה ברור כשלג צח - רוזנשטיין = אבן שושן. בעיניי מצאה חן שפתו הפסקנית של השופט: "בדקתי את החשדות ומצאתי שמדובר בחשדות מבוססים ומוצקים. כמעט ניתן לומר שלא מדובר בחשדות אלא בראיות של ממש לכאורה". ולהקורא ינעם.

מוּסקט

New member
חזק המשפט הזה

גם לי הוא קפץ לעין. ראיות של ממש לכאורה... נו מבמת! זה משפטית ל"כזה כאילו"?

renjintso

New member
בכללא

זה משפטית ל: "אני בטוח שהבנזונה סוחר סמים, ומקווה שיתקעו אותו חזק במשפט, בינתיים שישאר באבו-כביר" המשפטית שלי אמנם החלידה קמעה, אבל משפט פשוט כזה אני עדין מבינה.

hillelg

New member
../images/Emo6.gif

בספר של דגלאס אדמס, 'סוכנות הבילוש של דירק ג'נטלי', יש איזו מכונית טרנטה שמכונה, בעקבות דבריו של שוטר בתביעת ביטוח בנוגע לגביה, "המכונית לכאורה".

מוּסקט

New member
ולי יש

לכאורה מכונית - שזה הרבה הרבה יותר גרוע ממכונית לכאורה.

גנגי

New member
ולי יש

מכונית שנמצאת כל הזמן במוסך. לא הפרטי שלי. ועולה בהתאם. זה לא יותר גרוע מכל האופציות האחרות שהועלו כאן?

longmotion

New member
יש לך מוסר משלך?

אין על האמריקאים (מוסר? סתם, זה מה שקפץ לי לעין, ראה רראש הממשלה) ככה ראיתי. שבת שלום LM

למעלה