מספר דברים ..
- חברים מסויימים שאני מחכה להיפגש איתם ותמיד כיף לי בחברתם, רק הם מסוגלים להצחיק אותי ומכירים את הראש שלי ואני את שלהם. כל בילוי איתם זה בילוי שאני נהנה במאה אחוז, ואין לי אפילו קמצוץ של הרגשה שאני מבזבז את זמני או לא נהנה.
- האהבה שלי לקבוצה האנגלית צ'לסי, כל שבוע אני מחכה ליום שבת רק בשביל לקבל את האתנחתא הזאת בצפיה בקבוצה. ללא ספק הדבר היחידי שמרתק אותי לטלוויזיה יותר מכל תוכנית,סרט או סדרה קיימת. זה משהו שקשה להסביר, והרבה אנשים אולי יזלזלו בזה אבל באמת שצ'לסי הביאה אותי לרגעי אושר, התרגשות, דמעות, מערבולות שאני מאחל לכל אחד ואחד לחוות. וכמה כיף שזה חוזר על עצמו מדי שבוע, מעונה לעונה
- אני אחד שמתרגש מהדברים הכי קטנים לפעמים .. אם זה סתם הודעה של "היי, מה נשמע ? " כי זה מראה שאנשים חושבים עליך , מחוות קטנות שאני מזהה אפילו ברחוב בין אנשים תמיד מעלים לי חיוך על הפנים וגורמים לי לחשוב על הסיטואציה.
- לפעמים מוזיקה עושה אותי מאושר אבל רק כשאין לי דאגות על הראש, במיוחד מוזיקת פאנק עם הרבה סקספונים וחצוצרות וכו'..
- הצלחה בדברים שאני עוסק בהם, אם זה לימודים אז בכלל אני יכול להיות בעננים, זה משהו שמשרה עליי הרבה נחת ורוגע.